Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ZEND w wersji Standard
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
acztery
kupiłem te cudo ale jest mały feler o którym oczywiście nie przeczytałem tam nie ma FTP.

Ale wiem ze jest taki proram jak WinSCP

Podczas poprzez SFTP może Pan uruchomić ten program w trybie synchronizacji katalogów lokalnego i zdalnego. Po każdorazowym zapisaniu plików WinSCP automatycznie przekopiuje plik na zdalny serwer...

Ale może ktoś zna jak to rozwiązać jak łącze sie przez FTP. zapisuje do pliku i automatycznie jest nadpisany na serwerze.
dr_bonzo
Hydepark --> Komputery i oprogramowanie, ggrrr
DeyV
CUTE FTP pro posiada funkcjonalność monitorowania określonych katalogów, i po każdej zmianie w plikach automatycznie dokonuje uploadu na serwer.
Niestety - Cute do tanich nie należy.
orson
witam

może dodaj ftp jako "Moje miejsce sieciowe" i wtedy załóż na nim projekt ... zend zapisze bezpośrednio na serwerze ... nie mam zenda żeby sprawdzić jak wygląda dialog do tworzenia projektów i czy można użyć miejsc sieciowych ...

pozdrawiam
acztery
próbowałem ale nie działa nie listuje w ogole plików... z serwera. kapa bedzie trzeba kupic prof...
kwiateusz
w eclipse ciekawie to rozwiązali wystarczy dodać w opcjach ftp do synchronizacji i gdy zapisujesz plik to wyskakuje w okienku ze mozna wrzucić go na serwer i voila raptem 2 kliknięcia smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.