Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: '#' na koncu URL, brak dostępu
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Syl-via
Nawet nie wiem gdzie ten temat umieścić...

Mam problem z dostępem do zasobów strony internetowej. Adres główny działa, ale po kliknięciu w zakładkę w górnym menu, nie następuje żadna akcja, a na końcu URL pokazuje się '#'. Wiem, że to jest problem tylko na moim PC, bo u innych działa wszystko normalnie. Czy ktoś może mi pomóc... Dziękuję
devnul
sugeruje sprawdzić ustawienia przeglądarki - prawdopodobnie masz wyłączoną obsługe javascript
kriqs
witam

tak sie zastanawiam czy wrozki sa na tym forum smile.gif... sam mam pare pytan takich ze nawet ja sam nie wiem o co chodzi ale luz smile.gif. Zapodaj jakis kod ( wkoncu to forum programistow smile.gif ) . lub cos co moze pomoc... w jednym slowie: "za malo informacji dales exclamation.gif"
sztosz
Też mi się wydaje że to chodzi i włączenie java script, '#' kojarzy mi się prawie tylko z nim smile.gif

I Syl-via, więc chyba dała winksmiley.jpg
Syl-via
Tak..racja..."dała", no ale to akurat najmniej ważne.

To raczej nie jest problem z javaskript w ustawieniach przeglądarki, sprawdziłam, obsługa javaskrip i języka java jest włączona. Żeby się upewnić nawet update'owałam Jave, mimo iż sie aktualizuje automatycznie. Według mnie z obsługa java na moim PC jest wszystko ok. Poza tym inne strony bez problemu się wgrywają, tylko ta jedna uparta u mnie nie 'chodzi'. Macie jakieś inne pomysły?? blink.gif
strife
Cytat(Syl-via @ 1.03.2007, 00:55:25 ) *
Tak..racja..."dała", no ale to akurat najmniej ważne.

To raczej nie jest problem z javaskript w ustawieniach przeglądarki, sprawdziłam, obsługa javaskrip i języka java jest włączona. Żeby się upewnić nawet update'owałam Jave, mimo iż sie aktualizuje automatycznie. Według mnie z obsługa java na moim PC jest wszystko ok. Poza tym inne strony bez problemu się wgrywają, tylko ta jedna uparta u mnie nie 'chodzi'. Macie jakieś inne pomysły?? blink.gif

Mylisz pojęcia java != javascript. Najprościej będzie jak nam podasz tą stronę, i powiesz jakiej przeglądarki i systemu operacyjnego używasz no i co dokładnie robisz, że Ci nie chce działać.

Pozdrawiam.
Syl-via
ok...

strona www.iscac.pt

przeglądarka Mozilla firefox

SO Win XP HE

co robie że nie działa?questionmark.gif poprostu klikam... trzypierwsze zakładki w górnym menu nie działają.
Powodzenia chłopaki....
strife
Cytat(Syl-via @ 1.03.2007, 01:15:15 ) *
ok...

strona www.iscac.pt

przeglądarka Mozilla firefox

SO Win XP HE

co robie że nie działa?questionmark.gif poprostu klikam... trzypierwsze zakładki w górnym menu nie działają.
Powodzenia chłopaki....

Mi również, na Fx się strona poprawnie nie wyświetla, a zamiast rozwijanego menu, po kliknięciu mam '#', także problem nie stoi po Twojej stronie. winksmiley.jpg

Jedyne co Ci mogę poradzić w takiej sytuacji to użycie innej przeglądarki do przeglądania tej strony, IE bądź Opery ( testowałem na obu i pomino błędów działa menu ).

Pozdrawiam.
Syl-via
rzeczywiscie... probowałam wczesniej na IE i był ten sam problem. Nie wiem o co chodziło, ale wielkie dzięki za pomoc.

Pozdrawiam
S.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.