skabszo
1.03.2007, 16:52:36
Witam, przeglądałem forum i google i w sumie dość często stosują ludzie klasę stworzoną przez nonspora. Skrypt fajny ale..czy jest może jakiś prostszy? chodziłoby mi oto że nie potrzebuję numeracji stron - chciałbym mieć jedynie - poprzednia / następna strona. tyle i tylko tyle. We wszystkich skryptach jakei widziałem zawsze wyst. numeracja stron. W zwiazku ztym ze u mnie newsy wyswietlane sa w małym divie i wyswietlanie jescze ilosci stron mija sie z celem. Pozdrawiam
Puciek
1.03.2007, 17:36:32
Nie wiem o jakim skrypcie mowisz, ale co za problem pogrzebac i wywalic funkcje wyswietlajaca numery ?
skabszo
1.03.2007, 21:25:54
tak tylko że Puciek chodzi o co innego - mam dość prostą stronę, jej założeniem jest prostota. Chciałem się dowiedzieć - czy da się stronicować pojedynczy plik? bo chciałbym coś takiego mieć - że mam diva i tam sobie includuję plik php lub html z tym że chciałbym miec mozliwosc jego stronicowania - ale tylko poprzednia/nastepna strona. Widzialem tylko stronicowanie z mysql. A ja bym wolał jednak bez tego bo ten div ma wielkosc ok 550x300px. a newsy beda sie pojawialy czesto ale beda male. i Chcialbym zeby bylo tak po 4 na strone i tyle. Mam nadzieje ze zrozumiale napisalem;)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.