mam skrypt php (formularz) ktory teraz jakos przestal poprawnie dzialac. Otoz ja go kupilem poniewaz nie jestem dobry w programowaniu php.
Po wypelnieniu formularza za kazdym razem pisze ze nie udalo sie dodac obiektu, pomimo tego ze wszystko zostalo poprawnie wypelnione. Czy jest mozliwe ze zostal jakis limit zalozony bez mojej wiedzy?
Ja moze dam troche tego kodu:
<?php $q="INSERT INTO `obiekty` (kraj,woj,kat,nazwa,ul,kod,miasto,tel1,tel2,fax,www,mail,pokoje,kuchnia,free
time,wyposazenie,platnosc,polozenie,jezyki,data,cena1,cena2,cena3,cena4,cena5,cen
a6,opis,url1,url2,url3,url4,url5,ok) VALUES ('$_POST[kraj]','$woj','$kat','$_POST[nazwa]','$_POST[ul]','$_POST[kod]','$_POST[miasto]','$_POST[tel1]','$_POST[tel2]','$_POST[fax]','$_POST[www]','$_POST[mail]','$pokojeadd','$kuchniaadd','$freetimeadd','$wyposazenieadd','$platnoscadd','$polozenieadd','$jezykiadd','$data','$cena1','$cena2','$cena3','$cena4','$cena5','$cena6','$opis','$url1','$url2','$url3','$url4','$url5','$ok')"; if ($r == TRUE) { echo '<div align="center"><table border=1 width="350"><tr><td>Dane zg³oszonego obiektu zosta³y wys³ane do administratora strony. Po ich zatwierdzeniu obiekt zostanie dodany do katalogu.</td></tr></table><br><br>'; } else { } ?>
Bardzo prosze o pomoc. Nie wiem gdzie szukac w tym wszystkim bledu.