Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Płatne sms-y
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
szafran86
Witam, nie wiem dokładnie jak sformułować temat, ale jak ktoś mi podpowie jaki być powinien to zmienie.

O co mi chodzi:

Chciałbym uzyskać nr, na który ludzie mogliby wysyłać sms-y np potrzebne do aktywacji płatnej części serwisu. No i jak to połączyć z php.(głównie chodzi o to żeby kasa z tych smsów wpływała na moje konto)

Jeśli ktoś ma jakieś informacje na ten temat to przoszę niech się nimi podzieli (zadowoli mnie nawet hasło pod którym mogę znaleźć coś w google), bo nie wiem jak się do tego zabrać.
.radex
kody.wapacz.pl
fridek
allpay.pl i platnosci.pl są chyba lepsze.
Na swoich stronach udostępniają dokumentacje, było też o nich parę razy na forum, poszukaj.
szafran86
Cytat(radex_p @ 17.04.2007, 22:23:46 ) *
kody.wapacz.pl

o właśnie o to mi chodziło, wielkie dzięki
lectric
allpay.pl to porazka, wyplacaja po tydzien czasu, proponuje platnosci.pl szybko prosto bezproblemowo !
szymcioh
ja mam takie pytanko a mianowicie jeżeli prowadzę serwer (minecraft) i bym chciał pobierać opląty przez sms-y za cos w rodzaju "konta premium" co bym musiał zrobić aby coś takiego uzyskać?
Z góry thx
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.