Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Moderatorzy & Opiekunowie vs. Forumowicze
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
spenalzo
Proponuje turniej w Unreal Tournament (zwykły, nie 2003):

zespół Moderatorzy i Opiekunowie kontra Forumowicze.
Sobota, godz. 22 - co Wy na to?

Bedziecie się mogli na nas odegrać smile.gif
itsme
z przykroscia stwierdzam ze nie mam w sobie litosci na forum i na irc-u wiec dlaczego mam miec na UT questionmark.gifquestionmark.gif

:-)

ok przeze 2 minuty bede tylko ganial po planszy ;-) jako mieso pozniej bede ganial za Wami

hihihi
BzikOS
A ja proponuję Quake 3 Arena.
Kto jest ze mną palec pod budkę bo za minutkę zamykamy budkę laugh.gif
Sh4dow
A ja proponuje na zmiane UUT i Q3A :]
scanner
a może pasjansa?
patrycjusz
eee tam... ja to bym w bierki pograł w akwarium 8)
a tak powaznie jestem za UT do godz 24 a od 24 Q3 ...
aaa ja chce byc w druzynie ze spenalzo :cry: :cry:
wojtek
Ja chetnie popykalbym z Wami w Q3A, napiszcie tylko w jakiej wersji (1.31 najlepiej), no i na jakim serwerku..
hamlecik
spenalzo: przeciez Twoj team przegra jak nic biggrin.gif
Fo
mysle jednak ze prawda bedzie brutalna... podajcie godzine i date kiedy partyjka w Q3 i jak lagow nie bedzie.... to z Was niestety duzo sie nie da pozbierac winksmiley.jpg

mnie jest obojetne : moze byc q3 v 1.32 - to najswiezsze jak narazie na OSP albo na CPMA tylko wtedy musimy sie co do wersji ustawic wczesniej bo oba te mody sa po 50 mb... wiec bedzie trza sciagnac w pore, co do instruktarzu to sluze pomoca winksmiley.jpg
.dragonfly
pomimo że gram częściej w Q3 niż UT to jednak lepiej będzie jesli Bitwa stoczy się w UT. Powód jest bardzo prosty. Gra ta ma mniejsze wymagania sprzętowe co w wielu przypadkach jest barierą nie do przejścia. biggrin.gif

/vote UT
wassago
Cytat
spenalzo: przeciez Twoj team przegra jak nic  :D

oj, zapamietam twoj nick i ci railem w oko strzele! :wink:
Cytat
[...]
mnie jest obojetne : moze byc q3 v 1.32 - to najswiezsze jak narazie na OSP albo na CPMA tylko wtedy musimy sie co do wersji ustawic wczesniej bo oba te mody sa po 50 mb... wiec bedzie trza sciagnac w pore, co do instruktarzu to sluze pomoca  

niee.. czysty KWAK III.
Cytat
pomimo że gram częściej w Q3 niż UT to jednak lepiej będzie jesli Bitwa stoczy się w UT. Powód jest bardzo prosty. Gra ta ma mniejsze wymagania sprzętowe co w wielu przypadkach jest barierą nie do przejścia.

a tam.. wiekszosc ludzi ma kompy ktore podolaja wymagania Q3, poza tym nie sa tak wielkie, a na max detalach nikt nie kaze grac 8)
kris_
a moze netris
to dziala w trybie terminalowym ;)
wassago
Cytat
a moze netris
to dziala w trybie terminalowym winksmiley.jpg

multiplayer jast?tongue.gif
pagolik
A moze Soldier of Fortune II Double Helix (SOF II DH) questionmark.gif? Ciekawa jest ta gierka i fajnie sie strzela ... smile.gif
.dragonfly
dobra juz nie kombinujmy i grajmy to UT tak jak spenalzo przykazal smile.gif
Fo
dobra to jak robimy wkoncu ? do 24 UT a od 24 Q3 ? ja jestem za tym wlasnie.

co do wymagan to mozna wszystko obnizyc do takiego poziomu ze na P2 366 64 ramu badz 128, bedzie smigalo ladnie.
rzecza ktora glownie spowalnia gre sa : krew, rozne modele graczy, niebo, detale na full ... wszystko to mozna ladnie zrobic, odpowiedni cfg wspomoze w tym przypadku osoby ktore maja slabsze maszyny...

czyli tak : czyste q3 (baseq) Q3 na patchu : 1.31 czy 1.32 ? bo nie mowcie ze w tej zabugowanej podstawowej wersji 1.11 rolleyes.gif
co do q3 jeszcze to jesli ma byc to czysty kwak - czyli nie zaden promode kosmos te sprawy fastraile, tricki na cpm1a,cpm3 itp itd.. to ja jednak bylbym za tym abysmy zamontowali sobie OSP - ze wzgledu nawet na HUD ... ktory jest przyjazniejszy dla oka to raz, dwa jest pare udogodzen dla userow - typu : pause w grze kiedy ktos musi isc na klopa a o rozgrzewce to juz nie mowie : tzn : nie ma czegos takiego ze gra startuje kirdy wszyscy nie sa ready.... jak damy /ready wszyscy to dopiero zaczyna sie krecic imprezka... jednak jesli ze wzgledow na lacza ktore posiadacie i mozecie poprostu nie miec jak sciagnac tego 1.32 patcha i OSP, ja moge jak fatal niegdys posuwal na Razer party i wielu innych rowniez posuwac bez zadnego moda ... ale mocno przy nim obstaje glownie wlasnie na udogodnienia ktore ow mod wnosi do gry... calosc jesli chcecie mozna zessac z q3arena.gry.wp.pl - ktore zreszta prowadzi jeden moj znajomy ziomal razor.... winksmiley.jpg ponizej linki do moda i do patcha jakby ktos jednak sie zdecydowal :
patch : http://q3arena.gry.wp.pl/?id=9&akcja=detai...&kat=6&file=837
OSP : http://q3arena.gry.wp.pl/?id=17&akcja=deta...kat=1&file=6970
zabawa z tym jest naprawde miodzio i jesli chcecie to moge wyszykowac opisik instalacji tego moda i jakie przydatne komendy w nim sa ... winksmiley.jpg fkonncu to nie od dzis w to gram ... smile.gif

UT : na jakim modzie to ma byc ? bo zaczynam szukac cdka .... winksmiley.jpg

i co z serwerem ? jakie IP ? jakie tam beda zamontowane wersje wlasnie tych gierek ?
wojtek
Ja jestem za Q3 1.31, bez zadnych dodatkowych modow itp.. Najlepiej CTF - dwie druzyny (mod'y vs niemody ;). Tylko tak mi sie wydaje.. czy bedzie tylu chetnych?
spenalzo
A więc:
sobota godzina 22 - Capture The Flag i/lub Team DeathMatch: moderatorzy (+opiekunowie) kontra forumowicze. Nie są wymagane dodatki - czysty UT, wszystkie mapy standardowe itd.
Wymagany Unreal w wersji 436 (na takiej bedzie serwer).
.dragonfly
q3 to tylko 1.32 bo to najnowsza. kazdy kto gra, ma ta wersje. wszystkie serwery sa na niej.

btw: moze jakis konkursik zrobic. kto najlepszy ten..... biggrin.gif
spenalzo
Cytat
(...)kto najlepszy ten..... biggrin.gif

.... ten bana na jeden dzień. Jestem za tongue.gif
Fo
cholera... to juz na forum bede mial chyba bana na rok .... laugh.gif tongue.gif
spenalzo
Fo: wlewaj sobie dalej tongue.gif

Dzisiaj o 22 szczegóły na kanale #hydepark na serwerze irc.php.pl

:arrow: Opis jak połączyć się z IRC
spenalzo
Dziękuję wszystkim botom (a w szczególności Tamerlane) za wspaniałą grę.

Chciałbym także pozdrowić mamę, tatę, siostrę, pieska, kotka, chomiczka, myszkę i trackballa.
KaMeLeOn
Na prośbę zainteresowanych.
EOT
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.