<?php $polaczenie = mysql_connect("localhost", "root", "krasnal") or die("Sprawdź połączenie z serwerem"); $query = "SELECT Lp,Imie_i_Nazwisko,Pozycja,Numer_na_koszulce,Wiek,Narodowosc,Uwagi F
ROM zawodnicy"; $zawodnicy1_zawod=<<<ZAW <h2><center>Zawodnicy w drużynie</center></h2> <table width="70%" border="1" cellpadding="2" cellspacing="2" align="center"> <tr> <th>L.p</th> <th>Imię i Nazwisko</th> <th>Pozycja</th> <th>Numer na koszulce</th> <th>Wiek</th> <th>Narodowosc</th> <th>Uwagi</th> </tr> ZAW; $zawodnicy1_szczegoly = ''; $Lp = $linia['Lp']; $Nazwisko = $linia['Imie_i_Nazwisko']; $Pozycja = $linia['Pozycja']; $Numer_na_koszulce = $linia['Numer_na_koszulce']; $Wiek = $linia['Wiek']; $Narodowosc = $linia['Narodowosc']; $Uwagi = $linia['Uwagi']; $zawodnicy1_szczegoly .=<<<ZAW <tr> <td>$Lp</td> <td>$Nazwisko</td> <td>$Pozycja</td> <td>$Numer_na_koszulce</td> <td>$Wiek</td> <td>$Narodowosc</td> <td>$Uwagi</td> </tr> ZAW; } $zawodnicy1_calosc ="</table>"; $zawodnicy1 =<<<ZAWODNICY $zawodnicy1_zawod $zawodnicy1_szczegoly $zawodnicy1_calosc ZAWODNICY; ?>
Chciałbym aby była możliwość sortowania z pozycji stronki poprzez kliknięcie na:
L.p
Imię i Nazwisko
Pozycja
Numer na koszulce
Uwagi
Jestem mocno początkujący, choć już naprawde sporo przy tym siedziałem i nie mogę dojść :/
Prosze o pomoc - lub chociaż naprowadzenie mnie.
Z góry bardzo dziękuję