Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: wczytuje obrazek z pamieci
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
glass
Elo mam taki problem, umiescilem gifa na swojej stronie jednak po wczytaniu go, przegladarka laduje go oczywiscie do pamieci podrecznej, zalezy mi na tym zeby tak sie nie dzialo lub zeby miec nad tym jakas kontrole, zastanawialem sie czy da sie z poziomu php czyscic pamiec podreczna np. na koncu wykonywanego skryptu..,

ogolnie chodzi o to ze uzywam jednego migoczacego gifa kilka razy...
zrobilem go tak by migal tylko piec razy i z tego niezrezygnuje, tak wiec po wykonaniu sie gifa zostaje jego koncowa klatka i dalej gdy przegladarka wczytuje go drugi raz to korzystajac z pamieci podrecznej, pokazuje tylko ta ostatnia klatke a ja chce jeszcze raz tego samego gifa i jeszcze raz i wiecej...

wiem ze mozna czyscic pamiec recznie np. w FF w zakladce tools jest opcja -clear private data-
jednak chce to zrobic automatycznie przy wykonywaniu skryptu questionmark.gif?

Mozliwe ze jest jakas inna metoda to tez mi pasuje.. prosze o pomoc. rolleyes.gif
Cienki1980
Zamykam

Proszę zapoznać się z Tematyką i zasadami panującymi na forum Przedszkole i wysłać mi lub innemu moderatorowi/opiekunowi poprawny tag do tematu.

Do tego czasu wątek pozostanie zamknięty.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.