Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Struktura forum
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
dma3
Czy nie można "wygenerować" NORMALNEJ struktury forum ? - takiej jak się przyzwyczailiśmy i taką jaka jest stosowana wszędzie ? - czyli ze wchodzimy w temat - i po koleji posty, a nie to durne pseudo drzewko - jak baobab - korzeniami do góry, by coś przeczytać to krzyżyk na droge ...

a już o ludziach co mają wolnijesze łącza nie wspomne, jak im sie przyjdzie przełanczać sleepysmiley03.gif (wersja lo-fi - taka niedorobiona - tez odbiega od standardu)

ludzie, to tak jak by europie wprowadzic ruch lewostronny ...

co to za du** wymyslila i wprowadzila tutaj ?
czemu to ma sluzyc ?
LonelyKnight
Opcje >> standardowy i będziesz miał "normalnie" smile.gif

Poza tym opanuj się trochę i pomyśl zamiast obrażać ludzi...
webdice
Cytat(dma3 @ 10.06.2007, 18:12:39 ) *
Czy nie można "wygenerować" NORMALNEJ struktury forum ? - takiej jak się przyzwyczailiśmy i taką jaka jest stosowana wszędzie ? - czyli ze wchodzimy w temat - i po koleji posty, a nie to durne pseudo drzewko - jak baobab - korzeniami do góry, by coś przeczytać to krzyżyk na droge ...

Przełącz sobie widok na standardowy.

Co do widoków to mam jedno ale, używam zazwyczaj "standardowy", ale wyszukując (przez google), wyświetlają mi sie nieraz wyniki jak o drzewo, oczywiście przełączam na standardowy i jest ok, ale gdy wcisnę w przeglądarce wstecz znowu przełącza mi się na drzewo. Proponuje aby to zmienić.
seaquest
dma3: a ile razy my mamy powtarzać użytkownikom o tym, że można to sobie zmienić? Bo było już co najmniej 10 razy.

webdicepl: powiem szczerze, że nie da się ustawić googlowi takiego czy innego trybu. Sam sobie go wybiera.
dma3
- to mozna standardowo wprowadzic wersje normalna - a jak ktos sobei chce nie ch wybiera drzewka czy lo-fi - czy tak nie bylo by prosciej ? jasniej ?

ja z google ile raz wchodze to mam zawsze lo-fi wersje dry.gif

przeciez mozna standardowo ustawic na normalna, i google samo sobie przeciez nie zmieni ?
Cysiaczek
@dma3 - Przecież jest ustawiona standardowa jako default, więc nie rozumiem : >
dma3
standardowo rejestrując się - otrzymuje się ten baobab angrysmiley.gif
Cysiaczek
Hmm... nie wiem - jak ja się rejestrowałem, to miałem normalnie laugh.gif
Sedziwoj
Cytat(Cysiaczek @ 10.06.2007, 20:47:54 ) *
Hmm... nie wiem - jak ja się rejestrowałem, to miałem normalnie laugh.gif

Przez te trzy lata chyba jednak mogło się coś zmienić biggrin.gif
dma3
mi sie wydaje ze przyczyna jest inna ...

tyle tutaj programistow PHP - a kozystaja z gotowca IPB - w ktorym nie wiedza jak zmienic by standardowo bylo "normalnie" sad.gif
mike
Nie podoba Ci się?
Wyjazd (znaczy się zrób innym przyjemność i się wyloguj).

Zamykam, nie widzę sensu kontynuowania tylko dlatego, że kolejny użytkownik sobie ustawień nie potrafi zmienić.
seaquest
Cytat(dma3 @ 10.06.2007, 22:25:03 ) *
mi sie wydaje ze przyczyna jest inna ...

tyle tutaj programistow PHP - a kozystaja z gotowca IPB - w ktorym nie wiedza jak zmienic by standardowo bylo "normalnie" sad.gif

Rzadko z tej możliwości korzystam, ale tym razem jej użyje.
dma3: właśnie dlatego, że jest tutaj tylu dobrych programistów nie piszemy własnego silnika. A co do drzewka i daty rejestracji, to jako przykład podam konto: http://forum.php.pl/AdminsTestingAccount-m19732.html i tam widok jest/był od początku normalny.

Wyjaśniając jeszcze dalej. Google korzysta z wersji lo-fi częściej, bo mu się urle bardziej podobają i układ treści. To nie jest kwestia tylko naszego forum, ale każdego opartego o IPB (i VB chyba też).

To tyle.
DeyV
Zresztą - dobrze to o Google świadczy - w ten sposób znacząco zmniejszą obciążenie naszego łącza, podczas skanowania forum. (kto wie, czy nie jest to celowe działanie)

Swoją drogą- tylu tu programistów a wszyscy korzystają z gotowca (windowsa albo linuxa) zamiast napisać coś swojego.
I tylu mamy w kraju mechaników, a wszyscy jeżdżą samochodami robionymi w fabrykach.
I tylu elektroników, a jednak jakoś Intel i AMD nie obawia się konkurencji w produkcji procesorów.

Kurcze - ciekawe czemu?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.