Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: proszę o przetestowanie programu
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
nieraczek
program napisany w c# i .Net 2 więc jak macie zainstalowany .Net 1 to nie pójdzie - program ułatwiający publikację screenów - prosze o opinię, zrobiłem go bo denerwowało mnie, że w windowsie xp nie ma programu do robienia screenów:
http://d01.megashares.com/?d01=f25f5c6
sztosz
Chodzi ci o to że na klawiaturze nie działa ci klawisz "Print Scrn" i dajesz do ściągnięcia jakiś program który może równie dobrze być wirusem czy cholera wie czym? Hmm... pokaż źródła, to pogadamy winksmiley.jpg
nieraczek
jestem na tym forum nie od dziś więc wirusów bym Wam nie dawał, zresztą tylko programiści idioci tworzą wirusy (a ja do nich nie należę) - nie mam dla takich ludzi szacunku.

Chodzi o to, że w windowsie XP jak chciałeś komuś pokazać screena to najpierw go robiłeś, potem otwierałeś painta, tam go wklejałęś, zapisywałeś, otwierałeś przeglądarkę, wchodziłeś na imageshack i publikowałeś

u mnie:

robisz screena, otwierasz mój program, naciskasz "start" (otwiera ci strona www imageshack w moim programie), naciskasz button "wklej i zapisz" - screen zostaje wklejony do okienka obok (widzisz go w pomniejszeniu) i od razu wyskakuje okienko z zapisem, publikujesz screen na stronie imageshack znajdującej się w moim programie - WSZYSTKO TYLKO W 1 PROGRAMIE

Dodatkowo jeśli chcesz dokonać zaawansowanej modyfikacji screena to naciskasz button "otwórz Painta" i otwiera się Paint w którym mozesz zamazać np. hasło widoczne na screenie (nie będę przecież robić już programu typu Paint skoro on jest)

tutaj macie ten sam program (NIE TRZEBA GO NAWET INSTALOWAC) tyle że z ładną ikonką:
http://d01.megashares.com/?d01=16d2055

...............................................................

Widze, że nikt chyba nie ściąga bo brak opinii więc boicie się wirusa czy innego syfu - powiedzcie jak mogę wam udowodnić, że to nie wirus a to zrobie
sztosz
Cytat(nieraczek @ 4.07.2007, 16:57:38 ) *
Widze, że nikt chyba nie ściąga bo brak opinii więc boicie się wirusa czy innego syfu - powiedzcie jak mogę wam udowodnić, że to nie wirus a to zrobie

Pokaż źródła, wydaj to na GPL smile.gif To jest internet, w internecie się nie ufa, a na pewno nie w "nieznany" soft. Jeżeli twój program robi to co mówisz (i tylko to) to sam chętnie będę go używał smile.gif I nie bierz tego braku zaufania do siebie. Zrozum i uszanuj, a wtedy my uszanujemy twoją pracę smile.gif

Przyjaciel zawsze mi powtarzał, że podstawą zaufania jest sprawdzanie. I mimo że wydaje się to być przewrotne, to jest to prawdziwe.
kwiateusz
To nie ejst trojan jak wykazało większość antyvirów, a co lepiej poświęciłem sie i odpaliłem happy.gif o dziwo komp mi jeszcze nie wybuchł smile.gif

Grafika jest po prostu piękna. Tak oczojebnych pasków rodem z painta nie widziałem haha.gif

Użyteczność średnio... powinno być tak że robisz screena printscreen potem klikasz tylko w tym programie wyślij i w rezultacie otrzymujemy już link do zdjęcia, a nie musimy je zapisać na dysku a następnie jeszcze cała stronę imageshacka obsłużyć... czyli browse upload itp o ile pamiętam to imageshuck udostępnił api do swojej strony to można by to tak rozwiązać

Pozostanę przy fotosik manager bo tylko klikam wyślij i dostaje komplet linków do zdjęć bez otwierania jakichkolwiek stron i zbędnego klikania (tyle że musze sobie ręcznie painta odpalić), ale tak czy siak sam upload zdjęcia jest wygodniejszy
nieraczek
okej kwiatuszek dzięki za opinie - postaram się zmienić program wg twoich wskazówek - dzięki jeszcze raz

a fotosik manager to zaraz zobacze co to jest i jak działa, bo nie znam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.