jestem na tym forum nie od dziś więc wirusów bym Wam nie dawał, zresztą tylko programiści idioci tworzą wirusy (a ja do nich nie należę) - nie mam dla takich ludzi szacunku.
Chodzi o to, że w windowsie XP jak chciałeś komuś pokazać screena to najpierw go robiłeś, potem otwierałeś painta, tam go wklejałęś, zapisywałeś, otwierałeś przeglądarkę, wchodziłeś na imageshack i publikowałeś
u mnie:
robisz screena, otwierasz mój program, naciskasz "start" (otwiera ci strona www imageshack w moim programie), naciskasz button "wklej i zapisz" - screen zostaje wklejony do okienka obok (widzisz go w pomniejszeniu) i od razu wyskakuje okienko z zapisem, publikujesz screen na stronie imageshack znajdującej się w moim programie - WSZYSTKO TYLKO W 1 PROGRAMIE
Dodatkowo jeśli chcesz dokonać zaawansowanej modyfikacji screena to naciskasz button "otwórz Painta" i otwiera się Paint w którym mozesz zamazać np. hasło widoczne na screenie (nie będę przecież robić już programu typu Paint skoro on jest)
tutaj macie ten sam program (NIE TRZEBA GO NAWET INSTALOWAC) tyle że z ładną ikonką:
http://d01.megashares.com/?d01=16d2055...............................................................
Widze, że nikt chyba nie ściąga bo brak opinii więc boicie się wirusa czy innego syfu - powiedzcie jak mogę wam udowodnić, że to nie wirus a to zrobie