Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php][mysql] Podglądanie innego profilu po zalogowaniu
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
!*!
Emm jak można podpatrzyć inny profil użytkownika po zalogowaniu na swoje konto? Tzn. jest jakas terminologia, jaks to sie fachowo nazywa? tzn. zapytanie do bazy? łatwiej by mi było szukać jakbym wiedział czego...
uli
Oj nieładnie - to się chyba nazywa 'lamerski hacking' - wpisz w google i tam szukaj...
!*!
hehe... nie, nie zrozumiałeś... poprostu mam swój skrypt do rejestracji i logowania na swoje konto... ale chcialbym aby użytkownicy mieli możliwość podglądania innych kont... przegladania informacji które wpisał inny uzytkownik
Nickel
Hmm... chodzi Ci o zrobienie takiego bardzo prostego grono.net? Bo nie rozumiem do końca winksmiley.jpg
!*!
dokładnie o cos takie mi chodzi winksmiley.jpg ale bardzo prostego winksmiley.jpg myślałem że są jakieś zapytania z tym związane...
Nickel
Zrób prostą stronę viewProfil.php?id=nazwaUsera a na tej stronie pobieraj dane z bazy danych i jakoś to ładnie wyświetlaj. Tak chyba najprościej smile.gif
!*!
tyle to ja wiem... ale jak sie do teo zabrać... z tym problem winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.