Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: zle przekierowuje...
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Jacussi
witam mam problem ....a więc zrobilem strone na darmowym hostingu YOYO.pl ( www.dclan.yoyo.pl ) i gdy wchodze w panel administatora...klikam dajmy na to na NEWS...to przekierowywuje mnie odrazu na strone glowną...sad.gif dlaczego ?jak to naprawic
-=Peter=-
hmm jasnowidzem raczej nikt nie jest, nie będe też wróżył z fusów... Może jakiś kod, czy coś?
Jacussi
jaki kod sad.gif? poprostu jak mam MENU w panelu administracyjnym...i chce napisac nowego newsa...to zamiast wejsc na strone gdzie pisze sie newsy wchodzi mi na glowna strone...i tak samo jak klikam na ustawienia forum...sad.gif
mike
<ironia>
Przychodzi piechotą facet do warsztatu samochodowego i mówi do mechanika:
- Panie zepsuł mi się samochód;
- A więcej informacji ... jaka marka, jaki to samochód, co nie działą? ...
- No nie skręca.
- Może Pan powiedzieć jaki to samochód albo go przyprowadzić do nas?
- Panie jaki samochód, jakie pokazać? Po prostu mi nie skręca i tyle.
</ironia>

To teraz przemyśl to o co Cię prosił -=Peter=- i jak mu odpowiedziałeś i wreszcie to co wnosisz do własnego wątku.
NIC. Zasdtanawiam się jak mamy Ci pomóc.
Jacussi
ok pisze prosto...wchodze na moją strone zrobiona ona jest w PHP Extreme ( cms ) ( www.dclan.yoyo.pl ) jako ze jestem jej ADMINISTRATOREM mam dostęp do wszystkiego...także więc wchodze w panel administratora...pokazuje sie MENU...w tym menu mam dostęp do opcji forum opcji obrazów...opcji download....opcji newsów... no i chce wejsc do OPCJI NEWSÓW zeby napisac nowego newsa...i problem twki w tym ze jak wchodze w opcje newsow...to nie wchodzi mi w te opcje...tylko otwiera mi sie moja strona glowna czyli ( www.dclan.yoyo.pl ) tak jakby to byl link na moją strone główną...
Jacussi
chyba nikt mi nie pomoze :;/ he
strife
Dostałeś już odpowiedź, w tym temacie: http://forum.php.pl/index.php?showtopic=75...mp;#entry386810, i nie tylko, napisałeś ten temat 3x, za co dostajesz ostrzeżenie (crossposting), następnym razem dostaniesz moderację postów.

Zamykam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.