Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z fopen niestandardowy
Forum PHP.pl > Forum > PHP
007slawek
mam problem z fopen. zawratosc strony przy jej wywolaniu przez pasek adresu w przegladarce rozni sie od zawartosci strony odczytanej, za pomoca tego samego adresu, przez fopen. w pierwszym przypadku otrzymuje info na stronie ze koles zostal zalogowany(i to jest poprawne) a w drugim ze nie zostal zalogowany. adres wyglada tak: http://serwer.pl/cgi-bin//login?login=uzyt...069231739847497. strona wypisuje czy koles z adresu jest zalogowany czy nie. w obu przypadkach to jest ten sam adres i te same parametry. nie wiem w czym jest problem. moze to naglowki. nie mam pojecia. moze juz ktos mial podobny problem?
spenalzo
Hm.. jak na mój gust, to logowanie pewnie wymaga podania hasła, które jest wysyłane przez POST, wiec musiałbyś wysłać odpowiednie nagłówki.
007slawek
ale tu nie chodzi o logowanie tylko o sprawdzenie czy koles jest zalogowany. GETEM z przegladarki dziala a dlaczego nie dziala przez fopen przeciez to tez jest getem wysylane. a jak wyslac naglowki w fopen
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.