Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nie masz uprawnień do korzystania z prywatnego komunikatora na tym forum
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
Pride
Gdy chce wyslac PW otrzymuje komunikat:
"Nie masz uprawnień do korzystania z prywatnego komunikatora na tym forum"
Jakieś pomysły? snitch.gif
kwiateusz
Brak bo nie moge tego błędu odtworzyć, ktoś inny też tak ma?
Cysiaczek
hehehe
  1. # cd /ipb
  2. # grep -ilR 'Nie masz uprawnień do korzystania z prywatnego komunikatora na tym forum' ./

Może tak?
Ja się tez z tym błędem jeszcze nie spotkałem - może jakiś wpis w DB blokuje? ;]

Pozdrawiam.
seaquest
Cysiaczek: tak na pewno nie, tłumaczenia są w bazie.

Może on ma osobiście zablokowane? Jakimś ostrzeżeniem? Jakaś grupa dodana? (wątpię ale...)
Pride
Nie wiem, ale nie mam jak Cysiaczek'owi wyslac poprawnego tematu na pm haha.gif bo znowu kur*** zapomnailem tagu dodac haha.gif

edit

tak to wygląda:
nospor
pride nie ma zadnych ograniczen nadanych. Sprobuj wyczysc cache, zmien przegladarke, wyloguj sie, zaloguj i daj jeszcze znac.
Pride
ni diabła.... probowalem w IE, FF wyczyscilem all i nic 0o
EDIT
Cytat
Zablokować prywatny komunikator ?
Jeśli zablokujesz prywatny komunikator, nie będziesz mógł wysyłać, ani odbierać nowych wiadomości.

;O znalazlem cos takiego w profilu i to bylo ustawione na TAK = 'wylaczony' komunikator (pw).
Nie mam pojecia dlaczego to bylo tak ustawione.... ale nie wazne. Teraz dziala ^.^
EDIT
google rox haha.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.