Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Koniec IV RP
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Cysiaczek
I BARDZO DOBRZE!!!
revyag
hehehhee.
Ależ emocje snitch.gif
papalka
Szalenstwo bylo!!! Polska, mieszkam w Polsce!!! biggrin.gif
gam3r
dziękuję wam smile.gif
Cysiaczek
To ja jeszcze tak zacytuje IRCa i bloga

Cytat
23:05:27 > * Lech is now known as Donald

Cytat
Donald gives channel operator status to cysiaczek
c3zi
yahoo.gif

Co nie zmienia faktu, ze co 3 obywatel glosowal na pis :| [-;
AxZx
raczej co trzeci glosujacy glosowal na pis.
Danone
Ja poczułem się od razu po ogłoszeniu wyników jakbym zaczął żyć w innej POLSCE ;] zobaczymy jak to się potoczy...
c3zi
@AxZx dokładnie to miałem na myśli ;-)
sztosz
Pamiętacie Psy?
Cytat
- Czy jest pan gotów bronić porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej?
- Bezapelacyjnie, do samego końca. Mojego lub jej.

Tak mi się jakoś z IV RP skojarzyło winksmiley.jpg
Cysiaczek
Cieszy mnie również, że nie będzie Samoobrony i LPR - zwłaszcza ta druga partia nigdy już nie powinna pojawić się na Wiejskiej.
nrm
Kod
* III_RP has joined #Polska
<III_RP> RE!
NuLL
Dzieki Wam smile.gif Mam dosc pojecia IV RP. I dzieki Bogu ze nie bedzie Andy'iego i Romka Edukatora smile.gif

Ale zobaczymy co powiem za rok badz dwa lata ... winksmiley.jpg
Moli
Trochę trzeba było na wyniki poczekać, no ale warto było haha.gif Nareszcie ktoś normalny (nadzieja matka głupich ale no cóżsmile.gif będzie rządził. Zobaczymy w praniu co z tego wyjdzie.
skowron-line
Ja sie profilaktycznie przed ogloszeniem wyników spakowałem, ale udalo sie.

P.s ponoc Jarek nerwową ręką zagłaskał kota na śmierć
envp
Hehe tak w roli ścisłości IV RP nigdy nie było, aby była musiałaby być zmieniona konstytucja, niestety żadniej zmieny nie było.
athabus
Nie wiem jak wam - ale mi się podobało przemówienie Tuska (sam głosowałem na LiD). Taki... spokój. Fajnie to rozegrał - nie tak jak Kaczory wcześniej, że wódz wygrał, wódz teraz wszystko rozpier..., tylko tak jakby się "wojna" skończyła i teraz czas na odbudowę... Aż miło tego było słuchać.

Oby teraz poszło lepiej i PO stanęła na wysokości zadania - boję się tylko, żeby im woda sodowa nie uderzyła teraz do głowy.
Turgon
Stołki, stołki... Zobaczymy co wymodzą.
dchcorp
Wreszcie zmieni się ten rząd na jakiś inny niż PiSowski, i dobrze, bo głos premiera przyprawiał mnie o mdłości.
Już sama nazwa "Prawo i Sprawiedliwość" przeczy logice, Prawo != Sprawiedliwość.
A co najlepsze Minister "Sprawiedliwości" Ziobro będzie musiał odkleić pośladki od ciepłego stołeczka i zwolnić korytko. A będzie miał przechlapane po tym co narobił.

PS. Posta napisałem by móc skorzystać z test.php.pl, brakuje mi postów :/
Cysiaczek
To żeś trafił kulą w płot, bo z Hydeparku posty się nie dodają snitch.gif
Ale dobrze, że się przyznałeś... Wielki Brat patrzy ;p

Pozdrawiam.
Turgon
Głupoty :/
sztosz
Turgon, czyżbyś posługiwał opisywał własną wypowiedź poprzez ta wypowiedź? Zadziwia mnie to jak często coś piszesz na HP nie popierając tego żadna argumentacją.

A tak poza tym proponuję zamknąć temat, bo nie ma co się kłócić o politykę, tylko kolejny głupi flame z cyklu M$ vs. Linux się zacznie :/
Cienki1980
Popieram zdanie poprzednika.
Dlatego zamykam temat. Wybory były i się skończyły.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.