Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Allegro - logowanie - problemy
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Cienki1980
Witam
Czy ma ktoś kłopoty z allegro ?
- Ja nie mogę się zalogować - cały czas wraca mi do strony logowania ( po kilkudziesięciu sekundach pokazywania paska postępu )
- nie mogę otworzyć żadnej strony z kontaktem, regulaminem itp
- i kilka innych miejsc jest dla mnie niedostępnych - cały czas pojawia się strona z paskiem postępu i sobie jest ( wytrzymałem 30 minut a potem dałem sobie spokój )

Czy to tylko tak u mnie czy u kogoś takie same cuda się dzieją ?
kwiateusz
ja mam takie cuda przy szukaniu, dalej nie testowałem bo straciłem nerwy
strife
Tak, niestety mam to samo sad.gif
dyktek
klik
lectric
Mialem i mam problem z zalogowaniem sie na swoje konto w allegro.
Po wpisaniu danych (poprawnych) , pasek postepu powoli sie rozwijal lecz z efektem koncowym "nie znaleziono strony".
Inne konta allegro z tego samego komputera i przegladarki wchodza bez problemu.
Sprawdzalem nawet pod katem wpisania zlego hasla dla swojego loginu i otrzymywalem ten sam efekt co z dobrym haslem.
Wysylalem kilka razy zawiadomienie do allegro o tym problemie , niestety za kazdym razem otrzywalem te same glupie stwierdzenie:
"Wpisuje pan zle haslo, prosze skorzystac z funkcji przypomnienia hasla". Funkcja przypomnienia hasla nic nie dala, problem mam nadal.

Nawiasem mowiac, obsluga techniczna w allegro : TRAGEDIA I ZENADA
Danone
http://allegro.pl/phorum/read.php?f=301&am...567&t=71567

Już jest wszystko wporządku, ale fakt faktem, jest to strasznie irytujące, że co drugi dzień coś się dzieje...
dchcorp
Witam.

Mój brat dużo korzysta z allegro i klnie wniebogłosy na ich politykę. Jak to w reklamie: "Dla miłościwie nam kupujących", ale nie dla "Miłościwie nam sprzedających". Wystarczy zerknąć na Allegro Cafe, poczytać opinie i wszystko staje się jasne. Zamiast kupować sterowce i robić AlleShow, dokupili by sobie serwerów i poprawili jakość korzystania z największego w Polsce serwisu aukcyjnego. Na pewno wiele osób zgodziłoby się ze mną.

Pozdrawiam
firex
chodzi ci o dyskryminacje sprzedających w reklamach czy o problemy z serwerami? Jeśli 1. to pomyśl, jeśli 2. to gdybyś przeczytał newsy na ich stronie to zobaczyłbyś, że przenoszą bazę danych...
dchcorp
Masz rację. Dopiero teraz zauważyłem newsa że przechodzą na Oracle.
A jeśli chodzi o dyskryminację sprzedających to nie ma co dużo tu myśleć, widzę jak to komplikuje pracę ludziom handlującym(prowadzącym firmy) na allegro. I jak oni te sytuacje komentują, bo nie pierwszy raz allegro nie chodzi. Może po przejściu na Oracle coś się zmieni.

Pozdrawiam
bogdan89
Cytat(dchcorp @ 23.10.2007, 19:58:46 ) *
Może po przejściu na Oracle coś się zmieni.

właśnie po to przechodzą na Oracle... ;>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.