Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [kurs php] co o nim sądzicie ?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
terabit
Witam, znalazłem taki kurs - http://www.kursphp.pl/
Bardzo proszę o opinię, czy warto wydać 2320zł ? winksmiley.jpg
bogdan89
najbardziej zaciekawił mnie jedynie taki papier, ktory mozna otrzymac po ukonczeniu tego kursu...
to pewnie by jakos moglo przekonac potencjalnego pracodawce...
no ale to tylko moje zdanie...

jesli chodzi o cene, to wydaje mi sie ze to jest LEKKA przesada... winksmiley.jpg
Speedy
Ja wolałbym na co innego wydać te 2320 zł tongue.gif. Szkoda tyle forsy łożyć na taki kurs. Jakbym kompletnie nie znał php, to cena tego kursu byłaby dla mnie dobrą motywacją, żeby samemu się tego nauczyć. Jeszcze pewnie koszt egzaminu na certyfikat Zenda nie jest wliczony w koszt tego kursu (nie czytałem tego wszystkiego, ale nie zauważyłem informacji na ten temat).
domis86
Lepiej sam sie naucz niz wydawaj tyle kasy. Jest tyle zrodel na necie za ktore nie musisz placic - tutoriale, artykuly, forum.php.pl smile.gif

albo mniej legalne np knofree.net

2,3 kafla mozna zainwestowac w cos innego

2320zl to okolo 800 piw

ten kurs trwa 12 tygodni, czyli 84 dni -> przez ten czas mozesz sie uczyc sam w domu, a wieczorami codziennie wypijac 9,5 piwa biggrin.gif
mysle ze lepiej sie oplaci
gam3r
bez przesady 2k za kurs?:/ ja za wszystkie książki o php/mysql/css/html zapłaciłem 1000 zł i gdybym miał do wyboru kurs i ksiazki to wolalbym sie z ksiazek uczyc smile.gif
vip3r
Nie oplaca sie wg. mnie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.