Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zarządzanie pracownikami
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Jarod
Znacie może jakiś soft (aplikacja web), który umożliwiałby zarządzanie pracownikami.. Chodzi mi o przydzielania zadań, czas w którym trzeba dane zadanie wykonać, ustawianie priorytetów, etc? Oczywiście open source
kicaj
Poszukaj na www.appsmania.com (oczywiscie aplikacja web)
NoiseMc
Fog Bugz - wlasnie testujemy w pracy i jestem pod wrazeniem, niestety soft platny
Base Camp - tez bardzo dobry soft, jest nawet wersja darmowa niestety pozwala na prowadzenie tylko jednego projektu
Dot Project - Open Source, co do mozliwosci .. nie wiem nie zaglebialem sie za bardzo
NuLL
SugarCRM smile.gif Trac smile.gif Retrospectiva smile.gif

Wszystko jest kwestia twoich wymagan winksmiley.jpg
Jarod
Dzięki za szybkie odpowiedzi.. Co do softu i wymagań to nie będzie on wykorzystywany do rozdzielania prac programistycznych ale także do prac administracyjnych, napraw i konfiguracji sprzętu i innych, tzn przydzielamy komuś zadanie np. Jaś Kowalski ma zrobić jutro: - przeinstalować system i skonfigurować oprogramowanie jakieś tam na 2 kompach, poprawić błędy w programie, dopisać moduł... coś w tym stylu ale na pewno nie tylko prace programistyczne.. Mieliśmy sobie sami coś takiego napisać ale nie mamy za bardzo czasu... I soft nie powinien być za bardzo rozbudowany, przejrzysty interfejs...
Speedy
http://www.activecollab.com/ jest fajne, tylko z tego, co widzę, jest to teraz płatne. W każdym razie niektóre wcześniejsze wersje są za darmo winksmiley.jpg.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.