Jarod
29.10.2007, 19:37:42
Znacie może jakiś soft (aplikacja web), który umożliwiałby zarządzanie pracownikami.. Chodzi mi o przydzielania zadań, czas w którym trzeba dane zadanie wykonać, ustawianie priorytetów, etc? Oczywiście open source
kicaj
29.10.2007, 19:43:04
Poszukaj na www.appsmania.com (oczywiscie aplikacja web)
NoiseMc
29.10.2007, 19:46:04
Fog Bugz - wlasnie testujemy w pracy i jestem pod wrazeniem, niestety soft platny
Base Camp - tez bardzo dobry soft, jest nawet wersja darmowa niestety pozwala na prowadzenie tylko jednego projektu
Dot Project - Open Source, co do mozliwosci .. nie wiem nie zaglebialem sie za bardzo
NuLL
29.10.2007, 19:50:56
SugarCRM

Trac

Retrospectiva

Wszystko jest kwestia twoich wymagan
Jarod
29.10.2007, 20:06:42
Dzięki za szybkie odpowiedzi.. Co do softu i wymagań to nie będzie on wykorzystywany do rozdzielania prac programistycznych ale także do prac administracyjnych, napraw i konfiguracji sprzętu i innych, tzn przydzielamy komuś zadanie np. Jaś Kowalski ma zrobić jutro: - przeinstalować system i skonfigurować oprogramowanie jakieś tam na 2 kompach, poprawić błędy w programie, dopisać moduł... coś w tym stylu ale na pewno nie tylko prace programistyczne.. Mieliśmy sobie sami coś takiego napisać ale nie mamy za bardzo czasu... I soft nie powinien być za bardzo rozbudowany, przejrzysty interfejs...
Speedy
1.11.2007, 12:27:07
http://www.activecollab.com/ jest fajne, tylko z tego, co widzę, jest to teraz płatne. W każdym razie niektóre wcześniejsze wersje są za darmo

.