Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Goto last unread
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
SirZooro
Proszę o przeniesienie tego linku na prawą stronę linków - tytułów postów, i zrobienie coś aby różnił się czymś od tytułu (np. żeby był w nawiasie). Obecnie jest on zawsze doczepiany na początku i wygląda jak fragment tytułu posta, co skutecznie utrudnia szybkie przeglądanie listy postów.
seaquest
Bez sensu, przecież to zerowa użyteczność. Jak mam kilka tematów, które otwieram w kolejnych zakładkach, to przejeżdżam myszką tylko kawałeczek i jabłko (ctrl) + klik!, a tak to będę musiał latać po połowie strony.
kwiateusz
mowisz o tym? przeciez sie odroznia? poza tym jak seaguest jak otwieram kilka tematow to tylko klikam scrolem na to troche niże znowu scroll itp i mam pootwierane kilka tematów w zakładkach bez błądzenia myszka po ekranie
SirZooro
Już wiem dlaczego miałem problem - przeglądarka nie wczytała mi odpowiedniego obrazka (podejrzewam że trzymała w cache arkusz CSS lub coś w tym stylu). Ctrl+F5 naprawiło problem smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.