Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co z PHPEdia ?
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > PHPEdia.pl
Fishu
Ostatnio chciałem wejść na phpedia.pl i mi pisze że nie ma takiej strony.Chciałem się upewnić i klikłem w link na php.pl i dalej.Wyskakuje mi błąd że IE nie może wyświetlić strony i żebym się upewnił czy dobrze wpisałem.Na innych przeglądarkach też niedziała (wiem że to oczywiste).Można wiedzieć co jest nie tak i kiedy będzie działało ?
mike
Projekt PHPEdii jest w tej chwili wstrzymany i nierozwijany. Przynajmniej jako usługa serwowana przez PHP.pl
Zajmuje się tym tylko i wyłącznie DeyV. Z czasem PHPEdia być może wróci pod skrzydła PHP.pl. Na razie nie.
DeyV
dziś nasza serwerownia w poznaniu miała problemy z zasilaniem, stąd też kilka usług, tj. irc i phpedia miały problemy z dostępnością.
Jak tylko uda się je poprawić, dam znać.

Edited - irc chodzi już poprawnie.
Tubis
Sorry że odkopuję, ale co będzie z PHPEdią? Od jakiegoś czasu nie jest wogóle dostępna. Czy kiedykolwiek "udostępni" się chociaż w takiej formie jak byłą dawniej?
simperium
ja też chciałbym się dowiedzieć cosik na ten temat smile.gif

Swoją drogą, jeśli projekt ma być porzucony, to czy można udostępnić archiwum, by każdy mógł sobie zassać?
DeyV
tak, na pewno zostanie uruchomiona. Kiedy? Przypuszczam, że pod koniec lutego.

Dlaczego tak długo? Bo tak winksmiley.jpg A tak na poważnie - nie mogę się za to zabrać, ale nie zapominam...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.