Cytat(phpion @ 24.01.2008, 11:50:22 )

Ty ślepy jesteś? Masa czarnych placków-plam, przecież na tym gradientowym tle wygląda to wręcz ohydnie. Napis w topie kompletnie nieczytelny (szczególnie litery T i C). Jak dla mnie straszny badziew.
0/10
Strona ma byc taka w czarnych barwach bo jest/bedzie o tematyce gry diablo, a szczerze mowiac chcialem zobaczyc jak szybko dostane odpwowiedz na posta i zwrocic na siebie uwage, sry ze jestem taki okrutny

, bo mam pewnien poroblem o ktorym pisalem na kilku forach (na tym forze dzisiaj) i na zadnym nie dostalem odpowiedzi .... wiec 2 mysli mi sie nasuely:
- Nikt nie odpisuje na moje posty na forach ze wzgledu na moj maly staz i mala liczbe posow (to wykluczylem juz)
- Nikt nie jest kompetenty by udzielic mi dopwiedzi lub ja nie potrafie wytlumaczyc o co mi chodzi ( i chyba w tym ma sie problem)
dam link do tego tematu moze ktos wejdzie
Temat: jsalladyn Tak na marginesie, przepraszam wszystkich urazonych moim poczynaniem ale naprawde jest sflustrowany, i szukam metod moze nie zgodnych z prawem, chyba wszyscy znalezli sie kiedys na moim miejscu i beda wyrozumiali mi pomoc