Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat] Webmaster poszukiwany
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
jhony
Doswiadczony webmaster/programista aplikacji internetowych poszukiwany.

Na zasadach partnerskich, chce utworzyć zespół ( 2 - 3 osoby na początek )do stworzenia portalu.
Totalnej nowości na naszym e-rynku.

Chciałbym zaznaczyć.
Ze swojej strony oferuje niemałe doświadczenie w IT ogólne, pieniądze na sfinansowanie projektu.
Nie mam zamiaru tylko kierować oczywiście, pełne zaangażowanie z tym że programowanie mi wychodzi bardzo średnio.

Dobrze wiem, że samymi pieniędzmi ( chyba, że ma sie milon zl ) niewiele sie zdziała.
Potrzebna tęga głowa, która będzie pracować "za darmo" tzn za wizję przyszłego sukcesu.

Zeby sie przekonac kim jestem i co mam do powiedzenia, proponuje którką wymiane zdań online, następnie spotkanie normalne.

Dobrze by było jakbyś równierz posiadał trochę gotówki chociaż sama wiedza jeśli jest bardzo duża powinna w dużej mierze wystarczyć.

gg: 12 75 00 23
mike
Cytat(jhony @ 30.01.2008, 14:42:55 ) *
Potrzebna tęga głowa, która będzie pracować "za darmo" tzn za wizję przyszłego sukcesu.
Szukamy frajera tongue.gif
nospor
to sprecyzuj jeszcze dokladnie czy wkoncu placzisz czy nie, bo przynajmniej ja widze to sprzecznosci:
Cytat
e swojej strony oferuje niemałe doświadczenie w IT ogólne, pieniądze na sfinansowanie projektu.

Cytat
Potrzebna tęga głowa, która będzie pracować "za darmo"
jhony
Cytat
to sprecyzuj jeszcze dokladnie czy wkoncu placzisz czy nie, bo przynajmniej ja widze to sprzecznosci:

Czego nie rozumiesz ?

Gdzie pisałem o płaceniu przyszłemu wspólnikowi ew od kiedy sie płaci ?

Serwer dedykowany dobry troche kosztuje, programista choćby nie wiem jak dobry był sam też wszystkiego nie zdziała dlatego pieniądze dodatkowe są potrzebne np na napisanie "silnika"

Cytat
Szukamy frajera

Sorry ale to nie moja wina, że ktoś się tak może poczuć.
Nie karze nikomu rzucać pracy która przynosci dochody i robić za darmo.

Świat dzieli się na tych co pracują po godzinach właśnie za darmo po to żeby przez reszte życia nie pracować ciężko i na takich którzy chcieli by łapać "dobre fuchy" i wydzierać ile się da, no i na marzycieli którzy nic nie robią.

Czy uważasz, że mało oferuję ? Pomysł pieniądze i chęci no cóż....

Nie będę tutaj odpowiadał bo szkoda czasu to mój drugi i ostatni post. Zapraszam do rozmowy online.

Dzieki za uwage
mike
Zamykam.
Miejmy nadzieję, że wątek zginie szybko w otchłani archiwum ofert niepoważnych.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.