Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] strona domowa
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
dziurson
Witam,

Proszę o ocenę mojej strony. Od razu mówię że grafika znaleziona w internecie - nie można umieć wszystkiego smile.gif

gabryszuk.net

Krytyka bardzo mile widziana smile.gif
Black-Berry
hmmm... skoro piszesz, ze wszystkei strony wykonujesz zgodnie z walidacją w3c to czemu przynajmniej ta strona nie przechodzi walidacji ? Poza tym popracowałbym ostro nad grafiką no i po co ci reklama na stronie?

Pozdrawiam.
dziurson
ah, to przez ten pierdzielnik od PageRank. Trzeba będzie usunąć. Jak już wspomniałem garfikiem nie jestem i ciężko mi idzie stworzenie czegoś ;/
koderrr
nawet bez grafiki mozna cos fajniejszego w css wykombinowac

www.oswd.org

mozesz poszukac inspiracji ;P
sobstel
Czy jesteś grafikiem czy nie, ludzie zawsze będą patrzeć na wygląd strony, to twoja wizytówka. Jeśli zamierzasz przez nią zarabiać to kup jakiś layout. Na stronie piszesz "Jeśli szukasz kogoś kto wykonałby dla Ciebie profesjonalną aplikację internetową", tymczasem po wejściu na twoją stronę wygląda to bardzo amotorsko, i nie zmieniają tego guziki walidacji... nie mówiąc o tym, że (bez urazy) poskładanie takiej strony na tabelach, tak aby walidator się nie "pluł' to żadna sztuka. Poklikaj w stopki niektórych osób na forum (albo przejrzyj planeta.php.pl) i zobacz jak u nich to wygląda. Nie mówię o swojej, bo zbytnio to ja też się nie popisałem (ale ja przez stronę nie szukam potencjalnych klientów).
.radex
Tło jest za ciemne i w ogóle bardziej zwraca uwagę niż sam kontener (te drastyczne białe linie), proponowałbym zmienić je winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.