Mam problem z tokenem w formularzu.
1. w operacjach zbiorowego kasowania obrazków wybieranych za pomocą checkbox-ów.
2. w operacjach uploadu
i pewnie jeszcze w innych operacjach na plikach by się to pojawiło skoro akurat taka zbieżność

Informacje:
1. Wyłącznie podczas drugiej operacji i każdej następnej z rzędu.
2. Zatem pierwsze wyświetlenie formularza zawsze generuje poprawny klucz - nie ma w tym nic dziwnego klucz jest wyłącznie czytany z bazy.
3. Tylko wystąpienie akcji powoduje regenerowanie klucza.
4. Inne formularze reagują poprawnie choćby były wysyłane w nieskończoność.
5. Akcje zawsze są wykonywane przed wyświetlaniem.
6. Operacje administrowane przez tę samą klasę ale nie zmieniające niczego w systemie plików nie są obarczone tym problemem.

Właściwie tamte informacje są mało interesujące bo najciekawsze jest to:
Sprawdziłem w punkcie zbiorczym bazy(warstwa abstrakcji) co wysyłam do bazy. To co wysyłam istotnie znajduje się na stronie w nowym formularzu. Niestety w pma widzę w miejscu tokena wartosci "z kosmosu". Wartość która tam się znajduje nie jest ani wartością poprzednią ani aktualną , krótko mówiąc jest śmieciem, jednak jest poprawnej długości.
Token to hash sha1 + uniqid + rand.
Jednak tak jak napisałem wcześniej: Tak dzieje się wyłącznie przy operacjach na plikach.

Mam nadzieje, że to jakieś banalne zagadnienie, które przeoczyłem do tej pory i że ktoś miły pomoże mi bo jak wysyłam do bazy coś to oczekuję że to coś tam będzie i ręce mi opadają od dwóch godzin.
Opisałem to tak szczegółowo aby uniknąć zbędnych pytań - mam nadzieje, że wyraziłem to jasno i precyzyjnie ;)