Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przetłumaczy ktoś?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
MajareQ
Dostałem takowego PM na DA i wiem tylko że chodzi o tworzenie stron... ale o co konkretnie to... questionmark.gif biggrin.gif

Cytat
Hola! vimos algunos de tus trabajos y quisieramos saber si te interesaria trabajar full time con nosotros.
Somos una empresa de diseño y desarrollo web. Buscamos una persona con experiencia en la Web (Personas sin experiencia en Web (HTML y Flash) no seran considerados) Buscamos alguien con experiencia en Web 2.0, flash avanzado, pero con un portfolio extenso de sitios que incluyan solo HTML o combinaciones de flash y HTML. Alguien creativo, dinámico, proactivo, con ganas de progresar, con experiencia en el puesto y dedicación 100% al desarrollo de la empresa, comprometida con las tareas requeridas. Capacidad de adaptación a los cambios que se presenten. Agradable clima de trabajo, equipo mixto, comunicación constante e interactiva, por eso requerimos que tenga un buen nivel de comunicación escrita y verbal. Se valorará el conocimiento del idioma inglés, aunque no es excluyente. Será responsable del diseño de páginas web, por este motivo necesitamos que cuente con excelente manejo de Ilustrator, Flash, Fireworks, Photoshop, Corelm, etc

Trabajo Desde casa
Full time
Salario Negociable
Email: *************
Contacto: *********
nowotny
Spama nigdy nie dostałeś...? biggrin.gif czy chcesz pracować z kimś z kim się nie będziesz umiał porozumieć...? ;P
MajareQ
Ja wcale nie chcę tylko dostałem taką 'notkę' czyli PW na Deviant Art.
Więc chce zakumać o co chodzi, bo nigdy spamu tam nie dostałem...
stloyd
http://babelfish.altavista.com/ Spanish -> English
Może nie cudownie ale zawsze coś da się zrozumieć tongue.gif

Pozdrawiam (;
MajareQ
nawet nei wiedziałem, że to hiszpański haha.gif
Jabol
Cytat(MajareQ @ 13.02.2008, 23:38:27 ) *
nawet nei wiedziałem, że to hiszpański haha.gif

spróbuj słownik portugalski, może będzie barziej zrozumiałe tongue.gif (nie wiem czy będzie, piszę bez podtekstu)
Siner
To jest oferta pracy. W skórce widzieli twoje prace i oferują Ci prace na "pełen etat"(full time).
Trabajo Desde casa - praca w domu
Salario Negociable - wynagordzenie do uzgodnienia
Co dziwne preferowanym językiem jest j.angielski.

Może trochę rozjaśniłem sytuacje, mój hiszpański nie jest na wysokim poziomie winksmiley.jpg
MajareQ
Dzieki wielkie... rozdaje pomoga haha.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.