szczaw
18.02.2008, 10:00:37
Szukam pomocy.
Chciałbym zaktualizować firmowego Mantisa z wersji Mantis-1.0.7 do wersji Mantis-1.1.1.
Niestetety moje samodzielne próby skończyły się tragicznie z uwagi na brak wiedzy i doświadczenia z php a opisy w sieci jak to zrobić są dla mnie jako przedszkolaka w php trudne do rozszyfrowania
Pomoc free lub komercyjnie jeśli będzie taka potrzeba.
lksz15
18.02.2008, 11:57:10
Najlepiej sięgnij po książkę i się ucz jak nie masz pojęcia
szczaw
18.02.2008, 21:31:23
No akurat językiem PHP (i tu Mantis) to nie mam ochoty się zajmować a tylko wykorzystywać narzędzia na nim oparte jako zwykły użytkownik, więc po co mam się go uczyć. Szukam kogoś kto to zrobi profesjonalnie i tyle. Ludzie powinni się zajmować tym na czym się znają a nie robić coś na siłę skoro nie mają na to ani ochoty, ani wiedzy ani um
ejętności zgodnych często z wykształceniem
Więc uwaga "Najlepiej sięgnij po książkę i się ucz jak nie masz pojęcia" jest według mnie nie na miejscu.
Równie dobrze mogłbym odpowiedzieć "Sięgnij po książkę i naucz się jak robić badania rezonansu magnetycznego czy tomografii komputerowej skoro nie masz pojęcia"
Oczekiwałem pomocy lub wskazówki gdzie jej szukać.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.