Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] skrypt newsów
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Sorius
Jaki polecacie ?
Szukam jakiegos po polsku, rozbudowanego (z archiwum, komentarzami), w ktorym latwo mozna zmienic wyglad.
Maciekbjw
Ciężko powiedzieć, najlepszy będzie własny...

No, ale skoro nie potrafisz napisać, no to tak:

-CuteNews;
-PsNews;
Sorius
Dobra wybralem PSnews. Mam teraz pytanie jak to wgrac haha.gif.
Zgrywam pliki na ftp'a, mam wejsc na http://www.yoursite.com/PSnews_Login.asp a wtedy wyswietla mi sie kod tej strony.
Maciekbjw
Nie pamiętam już jak się to robiło, ale przeczytaj jest tam NA PEWNO instrukcja, i jeśli wszystko zrobisz ok, to będzie działało. Pamiętaj również o nadaniu odpowiednich praw katalogom.

W razie czego - pisz! tongue.gif
Sorius
Cytat
Well, straight on with it, first things first, upload every single file in the zip file to your host or server, then browse to http://www.yoursite.com/PSnews_Login.asp

Login using this information:

Username: admin
Password: admin

Pisze zeby poprostu sie zalogowac :/
HELP
Bastek16
Witaj

A może musisz wpisac zamiast www.yoursite.com/adres swojej strony z końcówką PSnews_Login.asp no bo chyba yoursite z angielskiego to jest "twoja strona"
sprawdż to co Ci napisałem i powinno działać
Sorius
Cytat(Bastek16 @ 26.02.2008, 19:41:05 ) *
Witaj

A może musisz wpisac zamiast www.yoursite.com/adres swojej strony z końcówką PSnews_Login.asp no bo chyba yoursite z angielskiego to jest "twoja strona"
sprawdż to co Ci napisałem i powinno działać

Lol, wiadomo ze nie pisze yoursite.com tylko adres swojej strony. Problem w tym ze wyswietla mi kod PSnews_Login.asp a nie sama strone

odswierzam
nospor
Cytat
odswierzam
No ty chyba zartujesz. Nie minelo 20 minut odkad napisales ostatniego posta a ty znowu odswierzasz?
Karny wieczor. Jak nie zapomne to o polnocy otworze smile.gif
edit: nie zapomnialem smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.