Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [ban] podziękowanie
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
-NEVT-
drogi itsme, dziękuję bardzo

regulaminu działu ogłoszenia / praca nigdy nie czytałem - bo i po co - nigdy nie dawałem w nim żadnego ogłoszenia

oczywiście rozumiem, że zakazane jest używanie w tym dziale przycisku "Odpowiedz" - chociaż po jego naciśnięciu nie zostałem ostrzeżony, że za jego użycie grozi ban

oczywiście rozumiem, że łatwiej i przyjemniej jest rozdawać bany (nigdy wcześniej nie dostałem nawet ostrzeżenia) niż napisać kilka linijek kodu które uniemożliwiłyby zwykłym użytkownikom popełnianie tego wykroczenia (blokada, alert, cokolwiek)

jestem pełen podziwu dla twojego zaangażowania w słusznej sprawie i wystawienia przestępstwa które popełniłem na publiczny pręgież

podsumowując - dziękuję, za owocną współpracę i zarazem lekcję pokory - proszę USUNĄĆ konto nevt - właśnie utraciłem wszelką satysfakcje jaką dawała mi aktywność na tym forum.

ps. idąc za wzorem mistrza, odpowiedź uczynię publiczną.

pozdrawiam i żegnam serdecznie wszystkich, Leszek alias nevt.
itsme
ok odpowiem gdyż mnie proszono.

regulamin mówi jasno nie komentujemy.
skoro już udzielasz sie na forum masz tyle postów powinieneś wiedzieć.

Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem ban 2 dniowy nie jest straszny.

Swoja droga przyznaję CI rację trzeba napisać kod który będzie myślał za użytkowników ... przecież to takie ciężkie myśleć czasami aż boli ...

nie unoś się dumą nie Ty pierwszy i nie Ty ostatni ...
Mam nadzieję że ta burza spowoduje większą poczytność regulaminów :-)

ps. temat nie w tym dziale prznosze ... chyba do opinii ...
ps2. nie zasmiecaj mi PW skoro to samo piszesz na forum jako gość ... to takie dziecinne zachowanie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.