Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: nospor bye bye
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
nospor
Po ponad dwóch latach adminowania z przykrością muszę stwierdzić iż muszę pożegnać się z tą funkcją.
Od dłuższego czasu mam coraz mniej czasu co wpływa negatywnie na zajmowanie się sprawami forum jako admina.
Dodatkowo jestem już zmęczony ciągłym "użeraniem" się z użytkownikami. Wbrew pozorom nie sprawia mi przyjemności dawanie ostrzeżeń, zamykanie tematów itp.

Chciałbym z tego miejsca podziękować wszystkim za miłą współpracę. Na chwilę obecną przechodzę na "emeryturę" ale jak mi się znudzi to mam nadzieję, iż nowy admin weźmie mnie na skromnego modka.

A propos nowego szefa moderatorów: został nim jednogłośnie wybrany Cysiaczek. Gratuluję. smile.gif

ps: proszę nie walić w tym temacie żadnych smutów. Od biedy może być opieprz choć też na stypie nie wypada winksmiley.jpg
Cysiaczek
Dziękuje za gratulacje, choć jestem zdania, że dorównanie Tobie, ~nospor, byłoby cudem.
O tym, że bardzo szybko Ci się znudzi emerytura jestem przekonany. Może zaczniemy jakieś zakłady robić? Obstawiam maks 3 tygodnie (bo trzeba trochę z rodzina pobyć, ale ileż można ;p). W tym celu założyłem sondę w niniejszym temacie
Sabistik
Cytat
W tym celu założyłem sondę w niniejszym temacie

Już 'kozaczy' winksmiley.jpg
LonelyKnight
Pozostaje tylko podziękować za dwa lata pilnowania porządku na forum i życzyć powodzenia! smile.gif
NuLL
A pamietam dzien jak mianowalem Ciebie i mike'a na moderatorow winksmiley.jpg Kawal dobrej roboty smile.gif i powodzenia guitar.gif
Piniek
Podziekowania dla ~nospor-a i Gratulacje dla ~Cysiaczek-a czarodziej.gif
marcio
Na tym forum malo jestem ale szkoda ze odchodzisz w sumie zawsze sie znajdzie 5 min czasu zeby wejsc na strone....smile.gif

P.S ale nie rezugznujesz z programowania??
nospor
Cytat
A pamietam dzien jak mianowalem Ciebie i mike'a na moderatorow
Stare dobre czasy. No wlasnie, "stare". Czas zrobic miejsce mlodzieży, a my staruszki na emeryture. Wkoncu 7tys/mies. jako emerytowany admin php.pl nie pogardze winksmiley.jpg

Cytat
ale nie rezugznujesz z programowania
No wlasnie odchodze miedzy innymi z powodu programowania - brak czasu ktory spowodowany jest nadmierną ilosci programowania

ps: wyniki tej sondy jakies takie realistyczne...
Cysiaczek
No i widzisz... mówiłem. Na szczęście stołek jeszcze pod Twój "tył" pasuje, a ja mogę go nie deformować dalej...
nospor
w życiu, emerytura o ktorej wspomnialem trzyma mnie w garsci. taką kasą nie pogardze winksmiley.jpg
Moli
@nospor - A pamiętasz film "pieniądze to nie wszystko" ? smile.gif
nospor
pamietam, pamietam. I jestem w zgodzie z tymi idealami z tego filmu. W koncu tak naprawde ta emerytura jest taka sama jak pensja admina - 0zl smile.gif
kwiateusz
hm a juz chcialem isc na emeryture, a tu widze kicha... no nic bede dalej podgrzewał moj stołeczek
bogdan89
długo na powrot do wladzy nie trzeba było czekać biggrin.gif
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=89721
Moli
To tylko przyjacielska pomoc pewnie biggrin.gif
Ociu
Ja w imieniu swoim i zarządu chciałem Ci nospor serdecznie podziękować za pracę jaką wykonałeś dla forum.php.pl oraz życzyć powodzenia w życiu osobistym. Twój wkład jest nieoceniony. Oczywiście serdecznie witam nowego Pana Prezesa smile.gif

Ps. I tak wrócisz, wiem... łamie mnie w kościach smile.gif
nospor
Cytat
długo na powrot do wladzy nie trzeba było czekać biggrin.gif
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=89721
Stare nawyki wstydnis.gif
A to wszystko przez to ze zostalo mi troche praw. A zostaly by wprowadzic nowego "prezesa" w ciemne zakamarki forum. Jak mi juz ostatecznie zabiorą to juz bede "grzeczny"
Cysiaczek
oj tam, ~nospor - zabranie Tobie uprawnień musi się odbyć zgodnie z tradycją wszelkich zamian na php.pl.
1. Pisemna prośba o zdjęcie uprawnień i 2 tygodnie na rozpatrzenie przez zarząd (a wiesz, co to znaczy ;p)
2. Zarząd przekaże decyzję ekipie (jak zawsze ;p), a ta musi być jednomyślna

Ja w tym czasie będę punktował, bo pracujesz więcej niż niejeden moderator - gdzie ja takiego znajde? ;p
Ot, możesz sobie łatwo wyobrazić, kiedy stracisz uprawnienia ;p

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.