Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [teorie]System wymiany linków
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
crackcomm
Witajcie drodzy programisci webmasterzy spamerzy i SEO masterzy smile.gif
Ostatnio wpadłem na "szalony" pomysł zrobienia Systemu Wymiany Linków, lecz będzie on robiony nie tylko przezemnie !
Jeżeli znajdą się tacy którzy się skuszą aby dostać premiumowe punkciki w jeszcze nie istniejącym systemie wymiany linków, będą musieli pomóc, chce żeby to był system tworzony przez użytkowników dla użytkowników, oczywisice będzie zrobiona strona "O autorach" i szczególne podziękowania za każdą mądrą sugestję.
Chciałbym też abyście pomogli mi wymyśleć wszystkie kwestie od systemu naliczania pktów do wyświetlania linków, oczywiśćie sam też będę dużo robił zrobiłem dopiero mały kroczek bo tylko Test Instalacji w skrypcie. Ale jak mówie chce żebyście mi pomogli !
P.S
Proszę przenieść jak nieprawidłowy dział (nie usuwać ani zamykać smile.gif)
zakręcony
masz jakis konkretny problem, czy mamy sobie te problemy wymyslać?
crackcomm
ogolnie chodzi o naliczanie punktow chcialbym zebyscie sugerowali swoje opcje poniewaz to wy bedziecie uzywac tego systemu a nie ja sam !
MajareQ
jesteś pewien, że będziemy korzystać z tego?
marcinlenkowski
On raczej chciał by żebyśmy z tego korzystali i nam to narzuca specjalnie! Ja z tego nie skorzystam bo tego typu rozwiązania nie są dobre, wolę się z kimś umówić link za link, bez naliczania i płacenia za to że ktoś napisał sobie prosty skrypt i myśli że jest fajny. No i wstawić linki do innych stron w moim portalu, to na pewno lepiej zadziała niż to że robot google idzie na konkurencyjną stronę!
crackcomm
proszę najpierw się dowiedzieć co to system wymiany linków a potem mnie osądzać smile.gif
marcinlenkowski
Wiem co to jest ale jak pisałem lepiej wymienić się ze znajomymi niż Ci płacić
Cysiaczek
Moim zdaniem bzdura, ale nie jestem nieomylny, więc zostawię otwarte.. na hydeparku.
Jeśli dyskusja nie będzie merytoryczna, czyli nie będzie dotyczyła teorii takich systemów, sposobów zdobywania linków etc, to temat zostanie zamknięty.
Może a tym skorzysta nie tylko autor, ale też inni.

Pozdrawiam.

Ah, żeby nie było niedomówień.
Nadmienię, że jeśli autor będzie forsował dyskusję tylko o swoim projekcie, to też zamknę. Temat będzie istniał tylko w takiej formie, w jakiej zaproponowałem.
crackcomm
dobrze o nasz panie tongue.gif
tylko czy teraz będzie się ktoś chciał udzielać ?
Otóż wiem, że nie może nie wypada ale przejrzałem skrypt instalacyjny e-weblink.com i się zastanawiam jak zrobic wlasnie taki plik w ktorym wypisane są wszystkie podstronybez chodzenia mojego wlasnego bota ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.