Chciałem umieścić w jednej z komórek tabeli button, który po naciśnięciu przekaże odpowiednie informacje i przekieruje mnie na inną stronę.
Kodzik wygląda mniej więcej tak:
<tr align="center"> <td class="second_col"> <form action="adres_docelowy" method="post" name="jakis_name"> <input type="hidden" name="jakis1" value="jakas" /> <input type="hidden" name="jakis1" value="jakas" /> <input type="hidden" name="jakis1" value="jakas" /> <input type="hidden" name="jakis1" value="jakas" /> <input type="hidden" name="jakis1" value="jakas" /> <input type="hidden" name="jakis1" value="jakas" /> <input type="hidden" name="jakis1" value="jakas" /> <input type="hidden" name="jakis1" value="jakas" /> <input type="hidden" name="jakis1" value="jakas" /> <input type="hidden" name="jakis1" value="jakas" /> <input class="submit" type="submit" name="guzik" value="Go" /> </form> </td> </tr>
Problem polega na tym, że w momencie kiedy mam te inputy to Guzik jakby delikatnie zjeżdza w dół ;/ Kiedy ich nie ma wszystko jest ok.
I przy okazji drugie pytanie, gdyż wymyśliłem sobie że najprościej byłoby zrobić tak, że umieszczę po prostu zwykły link, który przekieruje mnie na stronkę, która wyśle wszystkie niezbędne dane metodą post. Nie będę się wtedy musiał męczyć z przyciskiem

Jak jednak wysłać dane tą metodą bez konieczności używania <form> ?