Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Strona z tutorialami
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Blajo
Witam.

Chciałbym prosić o konstruktywną krytykę mojego serwisu z tutorialami:

Serwis: Tutoriale

Jak widać serwis jest ciągle w fazie budowy i testów i mam nadzieję, że wasze wskazówki oraz uwagi pomogą mi rozwijać go w jak najlepszym kierunku.

Z góry dziękuję i pozdrawiam,
Błażej
ayeo
Witam!
Podoba mi się idea tego serwisu. Kategorie są wybrane z głową. Strona jest przejrzysta i schludna jednak mało estetyczna. Wizualnie nie powala (to chyba domyślny styl pligga). Jako, że jest to serwis oparty na gotowym skrypcie jego funkcjonalności nie będę oceniał. Pozdrawiam i życzę wielu odwiedzin! Ja dodałem już do zakładek winksmiley.jpg
piotrooo89
Witam!

Pożądna stronka i pewnie będzie funkcjonalna... Może nie powala grafiką ale funkcjonalnościa tak. Jeśli bedzie dalej rozwijana to może stać się jedną z lepszych w tej dziedzinie. Mnie osobiście podoba się przeznaczenie takiej stronki. Jak przedmówca życze dużo odwiedzin i ciągłego rozwijania serwisu.
InterQ
jak dla mnie wszystko wygląda na PHP fusion. Jeśli chodzi o kod to można trochę ponarzekać na braku utrzymania standardów, no i stronka wykonana za pomocą tabelki dry.gif
Piniek
tabelki ? ja tam widzę divy.

Nie bede oceniał stronki bo design swieci pustkami, ale powiem ze takich serwisów jest tysiące wiec będziesz musiał zaoferować cos więcej bo inaczej nie wybijesz sie ponad reszte tych serwisów.
skowron-line
No mi też sie bardzo podoba idea tego serwisu. Jeszcze tylko żeby był z głową prowadzony, żeby byli ludzie którzy by chcieli pisać te tutoriale. A i fajnie by bylo jak by by; podział na stopieńtrudności danego tutka
bim2
Super pomysł. Na design przymykam oko, bo idea mi się podoba. Łatwo wszystko znaleźć. Gratuluję smile.gif
bl4ck_b0x
Serwis do złudzenia przypomina mi WYKOP winksmiley.jpg ogólnie nie jest źle chociaż ten główny content (ta treść po lewej stronie) wydaje się za bardzo skupiać w jednym miejscu... gdyby było troszkę więcej odstępu wyglądałoby to bardziej przejrzyście winksmiley.jpg
Blajo
Witam ponownie.

Ostanie dni spędziłem na przebudowywaniu strony, aby była bardziej atrakcyjna i przejrzysta, ale ocenę końcową pozostawiam wam.
Dlatego zapraszam ponownie na www.tutorialer.pl i czekam na wyrażanie opinii, czy modernizacja strony poszła w dobrą stronę.

Przy okazji dodałem kilkadziesiąt nowych kategorii.
piotrooo89
Wszystko ok smile.gif tylko dlaczego jest coś takiego:

Kod
Oops, what you're looking for isn't here!

Try searching for the story you're looking for.
Go to the homepage to see the most recent stories.
Browse the topics to find the story.

Pretty sure it's a website bug? Please let us know and we'll try to get it fixed.

A tak poza tym jak już tu było wspomniane idea naprawdę ok... Trzeba to dopracować
Blajo
...a w którym miejscu takie coś się pojawia?
tommy4
To tak na odmianę trochę krytyki. tongue.gif

Trochę te kolorki za mało wyraziste, pastele powodują znudzenie (tutaj imo liderem jestem pixel2life).

Zdarzają się style inline, ale to jakbym już miał się do czegoś szczególnie przyczepić.

No i trochę te numerki pod (Najlepsze w kategorii Adobe Flash, etc.) w menu są wg mnie za nisko trochę (przynajmniej w ff).

Ale to tylko moje skromne zdanie, po prostu strona nie zachęca mnie do przeglądania. ;p
piotrooo89
Cytat(Blajo @ 1.05.2008, 10:06:30 ) *
...a w którym miejscu takie coś się pojawia?

teraz juz jest ok smile.gif A pproblem był jak np kliknąłem sobie na HTML i później na PHP... Nie wiem czym to mogło być spowodowane ale teraz już hula.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.