Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [design]Vigil administarcja
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
MWL
Zrobiłem panel administracyny do swojego CMS'a, co o nim sądzicie?? LINK
l0ud
Wizualnie w porządku, chociaż wszystko zależy od przejrzystości i funkcjonalności poszczególnych modułów, których zapewne jeszcze nie napisałeś? Zapewne połowa tych opcji odpadnie przy pisaniu skryptu.
Aha, i pamiętaj, że istnieje taka litera jak Ż - nie wszystkie wyrazy w naszym języku piszemy przez rz winksmiley.jpg
bim2
Żecz pisze się przez rz :]

Design w miarę, ale top menu nie pasuje do treści. Czarne z białym strasznie kontrastuje smile.gif
MWL
Moim zdaniem właśnie pasuje!
Co do opcji to mam 1/4 smile.gif
piotrooo89
no no ładnie zawarte wszytko co potrzeba podzielone na odpowiednie działy nie wiadomo jak z funkcjonalnością ale nie to mamy oceniać. lay ładni biały + czarny w tym wypadku OK.

ocena 9.5/10
Trobin
Dla mnie świetne. Kolory, czcionka i reszta tyou graficzne pierdółki winksmiley.jpg
10/10
Babcia@Stefa
Piękne, świetne smile.gif
Cudo poprostu, nic dodać nic udjąć ohmy.gif

11/10 winksmiley.jpg

Dziękuję, Babcia@Stefa
Aztech
Dodam tylko od siebie: użytkownik.
Wygląd schludny, przejrzysty. Może top zamiast koloru czarnego dałbym inny.
MWL
Jak bym dał lorem ipsum to byście nie marudzili biggrin.gif
.radex
Oceniając tylko i wyłącznie wygląd - super smile.gif Ułożenie kolorów itd. naprawdę ci dobrze wyszło smile.gif

10/10 za wygląd.

Ale wygląd to nie wszystko winksmiley.jpg
pawel-1993
A masz jakąś ofijalną stronę projektu?
.radex
A STFW to nie znasz? Czas się nauczyć tongue.gif

Na pierwszym miejscu: http://vigil.wikidot.com/czym-jest-vigil

Choć możliwe, że to nie jest ten "vigil cms" tongue.gif
MWL
to ta strona. Ale alpha i niebawem, kiedy vigil wystartuje porządnie z kopyta dam ogłoszenie że szukam ludzi, choć mile widziani są i teraz ;] kontakt gg:4410997 czy mail marcinlenkowski@wp.pl
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.