Potestuje, a co wspomogę studenta ze swojej uczelni

na pierwszy rzut oka.... wywal to zielone ;P
na drugi - lewe menu po najechaniu na prostokąt z wydziałem, jest on podświetlany, kursor zmienia się w pointer, ale kliknąć nie można, dopiero po najechaniu na tekst, daj display:block na znacznik <a> i na nim ustaw grafikę
Później wpiszę więcej, bo na razie nie mam czasu.
-edit-
Nie ma informacji, że wszystkie pola mają być uzupełnione przy rejestracji. Później wszystkie wpisane dane wyparowują.
Kapcia... zajrzałem w źródło i się załamałem, użyj biblioteki GD i zmontuj to chociaż na serwerze w jeden obrazek. Chociaż podejrzewam, że większość botów przeznaczonych do przeszukiwania sieci to zatrzyma, ale napisanie bota dedykowanego zajmie maks 10min.
Błędy w HTML polegają w większości na nieprawidłowej kolejności tagów, przeplatających się tagach, czy nie zamkniętych tagach. Poszukaj i podomykaj co trzeba.
Gratulacje za sprawdzanie pola PESEL... chociaż porównywanie go z datą urodzenia już nie jest wykonywane. Przeszedł mi pesel 77777777772. Pozatym komunikaty mogłyby być bardziej szczegółowe, w sensie pole jest niepoprawne - dlaczego?
Przy kolejnym poziomie dostępu (swoją drogą, dla użytkownika chyba inaczej się to powinno nazywać) widać wiszącą w powietrzu cyfrę w zakładce moje konto. Heh i gratulacje dostałeś wyższy poziom dostępu są po prostu rozbrajające.
Chyba już dobrnąłem do końca możliwości systemu.
Pozostały do poprawienia:
błędy w html - tak jak wymienione wyżej
błędy w css - popatrz co tam wyrzuca walidator
błędy literówki - jest ich całkiem sporo
layout - aż się prosi o zmianę tego szarego i zielonego, dobierz lepiej barwy, może jakieś przejścia tonalne (ale bez przesady) i będzie ok
Pozatym ok, napisz dobrą dokumentację w postaci magisterki i powodzenia na obronie