Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: "Lista" w php
Forum PHP.pl > Forum > PHP
oswaldini
witam, nie znam sie za bardzo na php ale jako tako poruszam sie w srodowisku.

prowadze forum uczelniane na bazie php przemo + mody, i jeszcze jedno na bazie przemo + joomla ale nie jestemw stanie sam sobie napisac skryptu ;(

do rzeczy - potrzebne mi cos takiego jak wpisywanie na listy na zaliczenia, np ktos wchodzi na podana stronke z zaliczeniem z przedmiotu XYZ, sa ustalone daty i godziny dajmy na to sa to daty 1.05.08 2.05.08, 3.05.08 oraz godziny w dniu 1.05 np 11,12,13 i w kazdy inny dzien tez pare opcji -> osoba wybiera sobie z listy dzien, godzine (jaka wystepuje w danym dniu) podaje swoje imie i nazwisko i wrzuca go na pierwsze wolne miejsce

bedzie do tego potrzebna baza danych wiec chcialbym podpiac to pod baze z forum (trzeba bedzie wykonac zapytanie w phpmyadmin aby utworzylo tabele do przechowywania danych czy cus) i aby w kodzie było zaznaczone gdzie co oznacza w sensie //data, //godzina, //ograniczenie (w sensie ilosc osob na kazdy termin)

czy byłby ktos w stanie cos takiego dla mnie wykonać questionmark.gif lub jesli juz cost takiego istnieje zeby dał mi namiar
pozdrawiam oswaldini
rzymek01
jak to jest zlecenie (mod pod przemo tego typu ~50-100zł) to daj gdzie indziej
oswaldini
nie to nie mod pod przemo - to nie ma byc na forum lecz osobny skrypcik wyswietlany w przegladarce, kumpel by mi to sklepal ale sesja jest ;/
Piotrwusek
czego szukasz podpowiedzi czy gotowca?
rzymek01
szukasz na forum przema jak zrobić uwierzytelnienie usera poza forum (czyli logowanie na forum spoza forum)

i dalej tworzysz normalny skrypt jakby był odrębny, czyli
w bazie SQL tworzysz odpowiednie tabele i w plikach kod PHP
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.