Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP][JAVA]Błąd apletu java w PHP
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
sklonowany
Witam, zmieniałem stronę na forum i wyskoczyło mi takie okienko

powinno być masz 1 wiadomość.

Pokazałem to okno adminowi ale on nie wie chyba o czym mówi bo odpowiedział mi tak :

"Sprawdz sobie Operę albo IE i zobacz czy masz tak samo. I druga sprawa? Kliknąłęś w link gdzie można otworzyć skrzynkę? Trochę za mało rzeczy napisałeś, a ja nie jestem twórcą phpbb ani nie moim zadaniem jest kompilacja całego języka. Raczej firefox Ci padl."

FF ma się dobrze i nikt nie wie ocb z tą kompilacją, może ktoś z Was mi podpowie.
Jestem mega noobem w temacie programowania ale intryguje mnie jak można wytłumaczyć ten mały nie znaczący błąd i czy da w ogole radę.

pozdrawiam
dr_bonzo
1. To nie ma zadnego zwiazki z Java [moze ci o JavaScript chodzilo?questionmark.gif]
2. To nie wina przegladarki; jesli na innych masz ten sam blad [0 wiadomosci]
3. to na 99% wina phpbb, plugina do niego itp, skoro w glownym oknie napisane ze masz 1 NOWA wiadomosc, a w popupie tego nie ma
sklonowany
Chodziło o javascript, to pomysł byłego administratora a to że padł mi FF to pomysł nowego smile.gif

Co mógłbym zrobić lub ewentualnie podpowiedzieć administratorowi, masz może jakiś pomysł ?

z góry dziękuje
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.