Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PYTANIE] mailto w PHP
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
obcy1988
Witam,
pisze stronke internetową - jestem troszke zielony w tym dlatego tutaj sie zgłosiłem, Moja stronka jest jakby internetowa ksiażką adresowa ( jest to projekt na zaliczenie) i jak pobieram ze sql rekord odnoście adresu emailowego chciałbym aby mozna byłoby wysyłać e-maila pod ten adres co wyświetli dla każdego rekordu... ale niestety nie wiem jak to zrobić. dlatego proszę o pomoc.
mike
1. Zły dział forum.
2. Prac domowych tu się nie odrabia.
3. Nie wiem jak teraz jest ale jak ja studiowałem to zaliczenie było po semestrze (lub więcej) trwających zajęć. To jak to możliwe że nie umiesz? Dopiero teraz się zorientowałeś?
itsme
przenioslem :-)
ShadowD
Do wysłania wiadomości mail możesz użyć wbudowanej funkcji mail(), lub jeśli nie masz do niej dostępu użyć klasy phpmailer...

Osobiście polecam to drugie i liczę na "Pomugł"... ;p
itsme
Cytat(ShadowD @ 9.06.2008, 16:21:43 ) *
Do wysłania wiadomości mail możesz użyć wbudowanej funkcji mail(), lub jeśli nie masz do niej dostępu użyć klasy phpmailer...

Osobiście polecam to drugie i liczę na "Pomugł"... ;p

polecam słłownik ortograficzny i licze że klikniesz Pomógł
ponadto Twoja odpowiedz jest napisana na "odpier***** się" następnym razem masz się postarać bardziej - inaczej osobiście odejmę Ci punkty w Pomógł :-)

temat zamykam nie odrabiamy za kogoś lekcji
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.