Cytat
a którego zwykłego uzytkownika obchodzi kod ?
Zwykłego użytkownika może nie, ale pająki internetowe już bardziej, a zabawę z pozycjonowaniem zaczyna się od kodu.
Również zwróciłam uwagę na stopkę.
Te zdjęcia, robiące się po najechaniu na kolorowe - lepiej byłoby to zrobić na jednym obrazku, przesuwając tło, albo coś w tym stylu. Teraz przez moment nie widzę żadnego obrazka.
Ten onmouseover, czy jakkolwiek to nazwać na pozycjach menu co najmniej dziwny. Bladego pojęcia nie mam co mi się tam pokazuje, poza tym kolorystycznie ten żółty nijak nie pasuje do strony w odcieniach szarości.
"Zajmuje", "zrealizuje" - uważaj na końcówki. W pierwszej osobie powinny mieć ę na końcu.
"wydażeń" - piszemy przez rz. Na portfolio, które powinno być profesjonalne takie rzeczy rażą. A wydarzenia akurat spokojnie byłyby przechwycone przez pierwsze lepsze narzędzie zajmujące się sprawdzaniem poprawności tekstu.
Galeria z pomniejszonymi przez css zdjęciami udającymi miniaturki to nieporozumienie. Miniaturka jest też po to, żeby użytkownik nie musiał otwierać tych grafik, które mu się nie podobają, żeby strona się szybciej ładowała. A pomniejszenie przez css to żadne pomniejszenie, przynajmniej w kwestii rozmiaru. I mimo tego, że łącza w Polsce już nie są takie wolne, jak jeszcze kilka lat temu nadal należy je szanować
Cytat
e-mail: panek@friko.pl
tel: (33) 870 18 66
mobile: 602 591 987
W ojczystym kraju nadal mówi się telefon komórkowy, lub jakoś podobnie. Względnie tel: zamień również na angielski odpowiednik - mieszanie języków nie jest dobre, nawet jeśli chodzi o takie pierdółki.
Na koniec muszę stwierdzić, że mimo wszystko całość mi się podoba. Minimalizm, ale bardzo schludny, większość ładnie się ze sobą komponuje.