Ale do tematu. Postaram się jak najlepiej opisać mój problem.
Mam stronę index.php z menu które metodą GET przekazuje zmienne do załadowania podstrony i wszystko działa do momentu kiedy na załadowanej podstronie chcę wykonać jakieś działanie.
W tym przypadku moją podstroną jest prosty formularz przekazujący dane do bazy MySQL'a.
Problem jest taki - co zrobić aby po wciśnięciu "wyślij" (na podstronie) ponownie załadowała się ta strona z odpowiedzą z bazy, że dane zostały załadowane lub nie.
Być może moje podejście to efektu jaki chcę osiągnąć jest zły, dlatego proszę was o podpowiedzi.
A żeby było jaśniej wklejam najważniejsze części kodu (miejsca mało znaczące wyciąłem - )
EDIT: Niestety podczas edycji wątku z niewyjaśnionych mi przyczyn kod uległ (tak się "rozjechał" że nie nadawał się do niczego.<div class=\"menu\"><a href=\"index.php?pokaz=odbiorcy\"><div id=\"content-box-in-left\"><h3 class=\"line\"><div class=\"prezentacja\"><div class=\"form\"><div class=\"cleaner\">
Z góry dziękuję za wszystkie uwagi i podpowiedzi.
Pozdrawiam wszystkich. </div class=\"cleaner\"></div class=\"form\"></div class=\"prezentacja\"></h3 class=\"line\"></div id=\"content-box-in-left\"></a href=\"index.php?pokaz=odbiorcy\"></div class=\"menu\"> </div class=\"cleaner\"></div class=\"form\"></div class=\"prezentacja\"></h3 class=\"line\"></div id=\"content-box-in-left\"></a href=\"index.php?pokaz=odbiorcy\"></div class=\"menu\">