Witam.
mam użytkowników w bazie( firmy) które mają odsyłacz na swoją stronę! I mogą również dodać fotę, baner, zdjęcie, logo itd. aby się wyświetlała:
przykład poprawny, działający!Ale jeśli nie dodadzą do bazy foty a podadzą adres strony- chciałbym zrobić zrzut tej strony iw wrzucić to do bazy aby sie wyświetlało w ofercie firmy.
Bo teraz wyświetlam tylko takie coś:
przykład wyświetlania oferty firmy, jeśli nie ma zdjęcia w bazie.I pytałem jak można zrobić takowy zrzut za pomocą php i zapisać go do bazy. Ale poprzednicy nie do końca wiedzą jak to zrobić, ale za to doskonale potrafią się wyśmiewać!
Cytat
W linku, który dostałeś jest wątek o robieniu zrzutu strony WWW.
Więc przestań wykrzykiwać tylko przeczytaj! Nie umiesz? Poproś starszego brata lub mamę.
Furiatów tu nie lubimy.
A lekceważący stosunek do userów forum jest nieprzyjemny po prostu! I nie pokazał nic oprócz tego ze jesteś cwaniak i nie umiesz czytać ze zrozumieniem, mój drogi
mikeJa mam 32 lata- zastanawiam się ile Ty masz... i zastanawiam się dlaczego właśnie stwierdziłeś ze nie umię czytać??
Czyżbyś wszystkich tutaj traktował Z GÓRY?? Nieładnie. Nie należę do takich którzy się skarżą ale może właśnie powinienem napisać tu i tam- to przestaniesz być przyjacielem forum... i gdzie będziesz wtedy cwaniakował

No właśnie. Zapomniałem ze ty od początku w jednym palcu masz php i inne języki. Szkoda ze za mało kultury wypiłeś z mlekiem matki. Chyba przez zęby piłeś i kultura- na bok- php do żołądka. Wstydź się młody człowieku...