Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Regulamin bezpośrednio w forum
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
menic
Powinno sie wgrać moda do regulaminu, który pojawiał by sie przy liście tamtów. Napisało by sie tam krótkie info, co należy zrobić, aby temat był akceptowany itp. Ze należy poprawnie uzywać BBcode, pisac mądre tytuły tematów. Cos takiego jak jest w IPB. No i opcja dla stałych userów (mających po kilkaset postów, kilkadziesiąt) aby mozna było wyłączyć smile.gif
Bo mało komu chce sie klikać i czytać regulamin :?
kubatron
Ja bym proponował zrobić przed przeczytaniem wiadomości czeba przeczytać regulamin.
kicaj
Cytat
Ja bym proponował zrobić przed przeczytaniem wiadomości czeba przeczytać regulamin.

To codziennie kilka razy mialbym czytac regulamin??
scanner
Cytat
I przed napisaniem i przed kliknięciem i przed włączeniem monitora...
Seth
...i w czasie pacierza odmawiac go niczym rozaniec.
Foxx
Cytat

Albo i więcej... smile.gif
Tylko kubatron, musisz napisać skrypt który sprawdzi czy ktoś rzeczywiście przeczytał tongue.gif
menic
Cytat
Cytat

Albo i więcej... smile.gif
Tylko kubatron, musisz napisać skrypt który sprawdzi czy ktoś rzeczywiście przeczytał tongue.gif

Po kliknieciu przeczytałem będzie test ze znajomości regulaminu laugh.gif
A tak na powaznie. Taki wolny opis nad tabelą z forami przyniesie o wiele lepszy efekt niz to co napisał Kubatron. Człowiek będzie poprostu mimowolnie ten regulamin czytał. A jak mu dasz na siłe to oleje i kliknie dalej.
Fo
hmm, to chyba musialbym sobie przyniesc klop'a do pokoju bo nie przewiduje tak czestego czytania makulaturki nigdzie indziej niz na posiedzeniach rady nazdwyczajnej w urzedzie pomieszczenia kibla.... winksmiley.jpg

btw: regulamin jest przy rejestracji na forum i juz wtedy nalezy go przeczytac a juz po rejestracji jak ktos ma slaba pamiec, to tez mozna sobie niektore punkty przypomniec klikajac w belce na jednoznaczny odnosnik winksmiley.jpg

pozdrawiam wszystkich, tych spiacych i nie winksmiley.jpg

batman jednak dzis juz idzie spac winksmiley.jpg
spenalzo
Cytat
Powinno sie wgrać moda do regulaminu, który pojawiał by sie przy liście tamtów. Napisało by sie tam krótkie info, co należy zrobić, aby temat był akceptowany itp. Ze należy poprawnie uzywać BBcode, pisac mądre tytuły tematów. Cos takiego jak jest w IPB. No i opcja dla stałych userów (mających po kilkaset postów, kilkadziesiąt) aby mozna było wyłączyć smile.gif
Bo mało komu chce sie klikać i czytać regulamin :?

A ci co mają pare tysięcy postów? tongue.gif

Mało komu się chce?? Jasne - większość czyta wtedy (a pewnie i tak nie zawsze) jak im się zamknie temat lub PW wyśle.

A ten fragment o mądrych tematach to powinien wyglądać tak ([b]fioletowy, jakby ktoś daltonistą), bo niektórzu nie znają innych słów jak "HELP!" i "POMOCY!!"...
I opcja że jak ktoś ma więcej niż 200 postów to mu się nie wyświetla...

Co więcej - powiedzmy, że jeżeli ktoś ma mniej niż 50 postów, to nie może wysłać posta dopóki nie kliknie "podgląd" - bo potem wychodzą takie potworki...
menic
Cytat
hmm, to chyba musialbym sobie przyniesc klop'a do pokoju bo nie przewiduje tak czestego czytania makulaturki nigdzie indziej niz na posiedzeniach rady nazdwyczajnej w urzedzie pomieszczenia kibla.... winksmiley.jpg

btw: regulamin jest przy rejestracji na forum i juz wtedy nalezy go przeczytac a juz po rejestracji jak ktos ma slaba pamiec, to tez mozna sobie niektore punkty przypomniec klikajac w belce na jednoznaczny odnosnik winksmiley.jpg

pozdrawiam wszystkich, tych spiacych i nie winksmiley.jpg

batman jednak dzis juz idzie spac winksmiley.jpg

xle mnie zrozumiałeś winksmiley.jpg
Nie chodzi mi o ten regulamin co jest przy rejestracji, tylko stworzony dla każdego z for. Przecież inne zasady obowiązują w php i bazy danych czy serwery tongue.gif
scanner
Na każdym z działów jest ogłoszenie
Cytat
Ogłoszenie: Tematyka i zasady panujące na <nazwa działu>
menic
Cytat
Na każdym z działów jest ogłoszenie
Cytat
Ogłoszenie: Tematyka i zasady panujące na <nazwa działu>

I myslisz ze już każdy z usmiechem klika sobie na to i czyta laugh.gif
Mi chodzi o skondensowanie tych info i umieszcze ich nad tabelą dla danego forum
Seth
Moznaby to roziwazac w ten spsob, ze jezeli dana osoba ma mniej niz 30 posotw to podczas pisania posta/tematu pojawi sie na gorze tabelka z najwazniejszymi punktami regulaminu.

Teraz tylko czekam na kogos kto napsize te punkty winksmiley.jpg
kubatron
Wiecie co lepszy pomysł mam:
Napiać coś takiego dla administratorów i modów że mają opcje Wyślij złamany regulamin użytkownikowi i wybierało by się punkty które złama i wysyłało rolleyes.gif
menic
Cytat
Wiecie co lepszy pomysł mam:
Napiać coś takiego dla administratorów i modów że mają opcje Wyślij złamany regulamin użytkownikowi i wybierało by się punkty które złama i wysyłało rolleyes.gif

Żeś zawalił. laugh.gif
kubatron
To by było udogodnienie dla modów i adminów.Szybkie wyslanie danych punktów regulaminu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.