Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [zlecenie][Warszawa] zbudowanie sklepu internetowego
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
xxxqqqccc
Witam,

poszukuję osoby, która podejmie się wykonania front-endu sklepu internetowego opartego o oprogramowanie magento. Oferta obejmuje wykonanie template`u strony na życzenie klienta, obsadzenie na serwerze, pozycjonowanie, oraz krótkie przeszkolenie w zakresie obsługi. Sklep, którego będzie dotyczyć strona zajmuje się handlem artykułów medycznych i jest niewielką jednostką, która dopiero co powstała.

Zainteresowanych proszę o kontakt na e-mail: koperfilld@o2.pl lub gadu-gadu: 2875307
nithajasz
Sam coś takiego ostatnio robiłem, wiem jedno magento może wygląda fajnie ale w obecnej wersji jest totalnie nie użyteczny, wydajność nawet locala mi obciążyła dramatycznie...

Optymalizacja nie wchodzi w grę w związku z aktualizowaniem aplikacji a sami projektanci uważają, że wydajność jest ok.. dla porównania w testach 26 razy szybsze jest oScommerce (które moim zdaniem się już raczej nie nadaje do niczego) smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.