Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nie wyświetla rekordów
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
diller24
Panowie sprawa bardzo prosta ale chyba nie na dzisiejszy dzień jak dla mnie stąd proszę o pomoc. Mam prosty edytor WYSIWYG Tinymce gimnastykuje się nad wczytaniem danych z tabeli bazy MYSQL do edytora (wczytywanie danych do osobnej tabeli przebiega bez zarzutu), tutaj jednach chciałbym z danego pola o wyznaczonym id lub nazwie wczytać tresc ale za żadne skarby edytpr WYSIWYG nie che ze mna wspolpracować.

Dla przykładu dodam ze wrzucony do formularza edytor w postaci:
  1. ....
  2. <textarea id="elm1" name="tresc" rows="15" cols="80" style="width: 100%">jakas tam sobie przykladowa tresc
  3.  
  4. .....

z zachowaniem wcześniej dodanych plików java przed head, wszystko działa poprawnie (dodawane są nowe rekordy do bazy) jednak nie chce wczytać się rekord z bazy do edytora.

Moja prośba o najłatwiejsze rozwiązanie jakie proponujecie do zainportowania danych do edytora tak by móc je przerobić. Wystarczy sugestia bo przyznaje sie ze dzisiaj nie ten dzien na przyzwoita prace.

Dziękuje za wszelkie sugestie
nexis
  1. <textarea id="elm1" name="tresc" rows="15" cols="80" style="width: 100%">
  2. <?=htmlspecialchars($zmienna_z_bazy_danych)?>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.