Zlecę wykonanie drobnych poprawek do CMS (autorski, napisany w PHP5). Oferty na priv. W wiadomości proszę podać orientacyjną cenę i czas wykonania następujących poprawek:
1. Coś nie tak jest z datami "dzisiaj" i "wczoraj", pokazuje je tam, gdzie powinno pokazywać już normalną datę.
2. "Wstęp tekstu" powinien być widoczny na stronie działu, a nie powinien być widoczny na stronie tekstu.
3. W "Nowych komentarzach" niech będzie podawany pełny tytuł "Lokalizacji".
4. Ze statystykami jest coś nie tak, bo pomimo że właściwie tylko ja wchodzę na stronę z systemem, to pokazuje, że dzisiaj odwiedziło ją 91 osób. Pokazuje też, że jestem zalogowany od 1523 minut (chyba nie kończy sesji?)
5. Nawigacja w księdze gości nie działa. Ponadto powinno wyświetlać na pierwszej (domyślnej) stronie najnowsze wpisy, a na ostatniej najstarsze. Dokładnie to samo dotyczy listy użytkowników (choć tu nawigacja działa, ale nie do końca prawidłowo wyświetla na dole numerki stron).
6. W kategorii menu "Sonda" powinien znajdować się link do archiwum sond nawet jeśli aktualnie nie ma żadnej sondy. W archiwum sond prócz liczby głosów powinno też pokazywać czas trwania.
7. Paginacja dla listy użytkowników, listy użytytkowników w PA oraz sond w PA jest w złą stronę (po kliknięciu na "starsze" przenosi do nowszych i na odwrót). Być może dotyczy to także obrazków w PA i plików w PA (nie zdążyłem sprawdzić).
8. Koniecznie musi być potwierdzanie dla usuwania grup użytkowników i rang użytkowników.
9. Ani administratorzy, ani mieszkańcy nie powinni być grupami. Na liście mieszkańców powinni być pokazywani wszyscy zarejestrowani użytkownicy. Status mieszkańca (widoczny przy komentarzu) powinien mieć każdy zarejestrowany, który nie należy do żadnej z grup.
10. Najlepiej, żeby komunikaty różnych błędów pojawiały się na osobnej pustej stronie (np. tak jak tutaj). Teraz są niewidoczne, bo zlewają się z resztą treści.
11. Po wpisaniu przy dodawaniu artykułu jako id autora "0", niech nie wyświetla "... przez <user>" na stronie artykułu i na stronie kategorii, a także niech nie będzie możliwości oceny artykułu.
12. Jeśli to możliwe, chciałbym, aby jako "artykuł" można było dodać zwykły link z opisem. Niektóre fora mają coś takiego, że zamiast działu można podać dowolny link.
(powyższe poprawki nie stanowią całości zlecenia)