Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Jak odzyskać dane forum?
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
franeek
Na szczęście jeszcze nie mam tego problemu ale przeglądajac swoje forum zacząłem się martwić co by było gdyby coś się stało . Mam 45 latek offtopic.gif - moje forum to hobbystyczny zakątek dla naszej 8 osobowej wędkarskiej grupy przyjaciół . Nazbierało się tamj wiele cenych informacji .
Szanowni koledzy wstydnis.gif . Co mam zrobić gdy coś się stanie ? Coś padnie itp. itd
Uzywam forum w wersji phpBB 2.0.17 - proszę nie starszcie mnie ze to ...takie ....takie i takie. Że wystarczy poszukac że jestem chyba jakis ułom winksmiley.jpg Bo i tak problem pozostanie withstupidsmiley.gif .
Zrobiłem sobie kopię zapasową wysłąłem na emaila i mam nadzieję że to mnie troszkę zabezpieczy. Bynajmniej do ostatniej kopii. Da radę to przywrócić w razie jakiejś klęski?questionmark.gif
Co mam zrobić gdy?questionmark.gifquestionmark.gif - Dzięki za pomoc winksmiley.jpg z Góry bo wierzę ze ktoś mi powie jak obronić się przed taką sytuacją
Wieczny
Skopiuj na dysk pliki z FTP i rób regularnie kopie bazy danych i to wszystko chyba smile.gif
franeek
a jeśli mam konto w portalu który dostarcza " darmowe fora" na woim serwerze to wystarczy KOPIA ZAPASOWA? Nie uzywam żadnego klienta FTP - jeśli dobrze zrozumiałem
Eagle
Powinna wystarczyć. Jeżeli coś by się wielkiego stało to mając taką kopię zapasową stracisz chyba tylko avatary użytkowników.
(Nigdy nie używałem takich for)
franeek
dzięki - będę spał spokojnie winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.