Mam tabelkę, w bazie. Do niej dodaję sobie poszczególne koncerty z tras koncertowych. Zachciało mi się, aby po najechaniu na link, w hoverze wyskakiwał dymek, który wyświetli wszystkie koncerty z danego dnia.
Kod odpowiedzialny za to:
<?php foreach ($this->links as $val) { $id = $val['id']; $type = $val['type']; $day = $val['day']; $month = $val['month']; $year = $val['year']; $band = $val['band']; $name = $val['name']; $title = $val['title']; $desc = $val['desc']; $venue = $val['venue']; $city = $val['city']; $country = $val['country']; if (($val['day'] == $cellValue) && (($val['month'] == $this->month) || ($val['month'] == '*')) && (($val['year'] == $this->year) || ($val['year'] == '*'))) { $cell = '<a href="calendar.php?display=event&date='.$year.''.$month.''.$day.'" onmouseover="return overlib(''.$val['band'].' - '.$val['venue'].'');" onmouseout="return nd();">'.$cellValue.'</a>'; ?>
Problem w tym, że hover pokazuje mi dane tylko dla tego określonego linku. To znaczy, jeśli jest w danym dniu więcej koncertów, to on mi pokazuje tylko ostatni wpis z tego dnia.
Można to jakoś rozwiązać? Przez ten upał już zupełnie zgłupialem

Pzdr