bamboos
11.01.2004, 15:25:34
Witam!!
Niestety nie widziałem takiego modu do phpbb, ale to dlatego, że nie prowadzę własnego forum. Chodzi o to, żeby tematy, w których dany użytkownik pisał wyróżniały się jakoś. Coś takiego jest w invision board, gdzie pojawiają się ikonki: z kropką => w tym temacie pisałem posty, bez kropki => tutaj nie. Bardzo ułatwiło by to lokalizację tematów, w których prowadzi się dyskusje. Może Was to zainteresuje?
Cudi
11.01.2004, 16:01:17
Moim zdaniem bardzo dobry pomysł, i chyba nie powinien być trudny do wprowdzania (no moze z wyjatkiem doboru kolorów

) Jestem na tak
patrycjusz
11.01.2004, 17:32:36
a nie widzieli Panowie śledź dyskusję (czy jakoś tak) w tym temacie? :wink:
można to oczywiście rozwinąć ale ...
Cudi
11.01.2004, 17:42:59
Nie chce żeby mi przychodziły maile, chodzi o to abym wiedział gdzie juz pisałem. Moim zdaniem to by było kolejne małe, ale bardzo fajne udogodnienie.
Bora
12.01.2004, 02:44:29
kolejny bardzo dobry pomysł.
Iodrazu mam jeszcze jedną propozycje każdy ma interesujące go tematy czy nie da sie zrobić coś takiego:
1) ogląda albo czyta interesujący go problem ma linka po wciśnięciu którego dodaje ten temat do obserwowanych, "ulubionych".
2) widze źe jest dodany mod wyszukiwanie swoich wpisów, podobnie tutaj moźna dorzucić żeby włąśnie wyszukiwało nasze "ulubione" tematy.
3) w jakiś sposób można dany temat usunąć z "ulubionych".
Są na tym forum dyskusje które napewno każdego interesują po tygodniowej przerwie moźna zapomnieć jaki to był temat albo może on zniknąć pod stertą innych. A takto wystarczy jeden link i odrazu wiemy co i jak.
Podobnie jeżeli siedzimy nad jakimś rozwiązaniem na temat którego toczy, toczyła sie dyskusja można szybko dodać odpowiedź bez przekopywania sterty innych.
Bakus
12.01.2004, 04:53:52
Bora - przyłączam się do propozycji...
Przyda się, jako, że nie zawsze działa jak trzeba powiadamianie na e-mail, a poza tym, to by nie zasypywało skrzynki...
spenalzo
12.01.2004, 07:42:35
Cytat
1) ogląda albo czyta interesujący go problem ma linka po wciśnięciu którego dodaje ten temat do obserwowanych, "ulubionych".
http://forum.php.pl/viewtopic.php?t=9850
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.