Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: skrypt forum
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Skrypty forum
MitS
Witam serdecznie,

wiem, że dużo tego typów pytań było, lecz niestety ni znalazłem tego czego szukam.
A więc szukam skryptu forum, który będzie:
- DARMOWY,
- BEZPIECZNY,
- napisany obiektowo w php5 ,
- dość mały i zoptymalizowany (nie chcę żadnego phpBB),

Główne funkcje jakie mnie interesują:
- multi language
- funkcja "ostatnie x postów"
- możliwość dodawania avatarów przez usera, liczba postów, ilość obecnych userów itp.
- nie potrzebuję żadnych 5 stopni moderatorów (wystarczy admin)

Wiem, że takie rzeczy to tylko w erze, ale może jednak coś by się znalazło biggrin.gif ?
Co polecacie ?
sf
Niestety czegoś takiego nie ma bo sam nie raz szukałem. Osobiście jeszcze prostszą wersję forum to na zamówienie robiłem za 700 PLN netto winksmiley.jpg
l0ud
Jeszcze czegoś takiego nie ma winksmiley.jpg

A zwłaszcza z tym:
Cytat
- napisany obiektowo w php5

Znam tylko jeden skrypt forum tak napisany, ale jest on płatny...
nitro18
... i chyba obsługuje nasze forum...
l0ud
...nie, zdecydowanie nie. winksmiley.jpg Miałem na myśli Woltlab Burning Board.
MitS
:/ to nie dobrze :/ no nic dzięki za odpowiedzi.
Pozdrawiam
esiek
Moze cie poratuje ale nie w tym momencie tylko za jakis czas. . . bede pisal cis takiego ale oparte na TXT i bedzie to forum monotematyczne . . .tzn uruchamiajac forum zobaczysz od razu liste tematow. . . bez multi language, rejestracja uzytkownikow, nie wiem czy uda mi sie zrobic liczbe obeznych userow ale postaram sie . . .
rafio
Cytat(esiek @ 7.11.2008, 17:10:55 ) *
Moze cie poratuje ale nie w tym momencie tylko za jakis czas. . . bede pisal cis takiego ale oparte na TXT i bedzie to forum monotematyczne . . .tzn uruchamiajac forum zobaczysz od razu liste tematow. . . bez multi language, rejestracja uzytkownikow, nie wiem czy uda mi sie zrobic liczbe obeznych userow ale postaram sie . . .

Na TXT raczej nie bedzię powalał wydajnością winksmiley.jpg Będziesz go pisał OOP?
esiek
OOP Czyli??winksmiley.jpg
bregovic
OOP czyli O mamO Państwo wyłączyło googla tongue.gif
OOP - Object Oriented Programming
Ziele
W grudniu powinno wyjść polskie wydanie darmowy skrypt (odpowiednim polski IP.cool.gif napisany całkowicie obiektowo za free. UniBoard winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.