Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Applety java
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Krzychur
Mam takie głupie problemy z apletami. Może Wam też to się zdaża. Weźmy np
http://www.netdesign.beep.pl/applet/analog...ck_02/clock.htm ściągam wszystkie pliki
3x class + 1x jpg wsadzam wszystko do folderu na pulpicie o nazwie ZEGAR tworze nowy
dokument tekstowy kopiuje źródło, zmieniam rozszerzenie na htm i normalnie ładnie pięknie
widze zegarek. Grafika mi się nie podoba więc próbóje ją zmienić, zapisuje obraz w tym
samym miejscu i jak otwieram plik graficzny wszystko dobrze się zrobiło, ale odświerzam mój
nowy dokument tekstowy.htm i tam jest ciągle stara grafika. Nawet zmieniamy nazwy plików
class i jpg i nawet je usuwam a ten zegar ciągle chodzi jakby nic się nie zmieniło?questionmark.gif Czy
to może do ciasteczek zapisuje?questionmark.gif

A przy okazji znacie jakąś stronę gdzie są na niej dobre applety java /zegarki/ bo szukajac to same gry na komorki. Przy drugiej okazji (dobrze nie nabijam se postow piszac kazde osobno) czy ten applet się pisze przez dwa p czy jedno?questionmark.gif
Seth
Chyba Ci sie fora pomieszaly rolleyes.gif
XHTML >> Hydepark
Krzychur
Na przyszlosc bede pamietal... Ale mogles juz przy okazji przeniesc. A tak przy okazji appletow java nie zamiescimy do tego forum?questionmark.gif Mniejsza z tym... Co z tym dziwoappletem...
-----------zmieniony--------
dobra spawdzilem ze w ie testujac apleta zamiast odswierzac trzeba zamykac i otwierac nowe okno. swietny pomsl. wiec zna ktos fajna strone z appletami bo tworzenie grafiki do tego mi za bardzo nie wychodzi...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.