Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kurs Javascript
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
tomsi
Czy ktoś z Was zna jakąś firmę w woj. łódzkim (najlepiej Łódź), która organizuje szkolenia z JavaScript? Najlepiej (ale niekoniecznie) jakby po takim szkoleniu wydawali jakieś zaświadczenia o ukończeniu. Jaki jest koszt takiego szkolenia i ile trwa?
mike
Pierwsze słyszę o czymś takim.
Szczerze wątpię że jest jakaś firma w polsce, któa to robi. Za mało popularne i za mało opłacalne.

Szakolenia są drogie a jak pokażesz jelenia który zapłaci 2 000 PLN za szkolenie z JavaScript to nawet ja mogę go uczyć tongue.gif
pyro
...a znasz JS na tyle dobrze zeby go uczyc? smile.gif

// sorry mike ale taki mam zly nawyk ;/ "pokarzesz" pisze sie przez "ż"
mike
Cytat(pyro @ 13.10.2008, 19:14:08 ) *
...a znasz JS na tyle dobrze zeby go uczyc? smile.gif
Na tyle żeby przeprowadzić szkolenie 2-3 dniowe na całkiem niezłym poziomie? Tak.

--update--
Też mam fioła na punkcie ortografii ale nie wiedzieć czemu to słowo strasznie często pisze z błędem.
Całkowicie nie mogę tego kontrolować :-(
tomsi
Szkoda. To muszę poszukać jakiegoś sposobu na wyuczenie się tego bo idzie mi ciężko.

P.S.
~mike co do problemu Twojego z tym słowem to proponuję napisać na kartce z 50 razy to słowo. Na bank już zapamiętasz smile.gif Tylko nie na kompie i to jeszcze na zasadzie ctrl+c ctrl+v tongue.gif
empathon
Cytat(mike @ 13.10.2008, 19:15:42 ) *
--update--
Też mam fioła na punkcie ortografii ale nie wiedzieć czemu to słowo strasznie często pisze z błędem.
Całkowicie nie mogę tego kontrolować :-(

Nie mart się nie tylko Ty. To słowo aż chce się pisać przez rz ;-)

Cytat(tomsi)
Szkoda. To muszę poszukać jakiegoś sposobu na wyuczenie się tego bo idzie mi ciężko.

Nikt i tak Ci tego do głowy nie nałoży.

Zobacz sobie to:
http://www.catonmat.net/blog/learning-java...video-lectures/
(zwłaszcza wykłady Douglasa Crockforda )
skowron-line
Ja kiedyś byłem na targach pracy i tam były oferty dla bezrobotnych którzy chcieli by sie nauczyć może warto tam się zakręcić

Edit:
albo możesz sie zainteresować jakąś biblioteką do JS łatwa lekka
Kocurro
mike: jesteś z Łodzi bądź jakiś w miarę bliskich okolic i masz kurs pedagogiczny bądź uprawnienia nauczyciela może ? smile.gif
mike
Cytat(Kocurro @ 14.10.2008, 15:00:17 ) *
mike: jesteś z Łodzi bądź jakiś w miarę bliskich okolic (...)
Łorsoł :-) No i Lubelszczyzna, z której pochodzę.
Cytat(Kocurro @ 14.10.2008, 15:00:17 ) *
(...) i masz kurs pedagogiczny bądź uprawnienia nauczyciela może ? smile.gif
A trzeba było robić uprawnienia na studiach jak miałem okazję. Nie nie mam sad.gif
nospor
Cytat
A trzeba było robić uprawnienia na studiach jak miałem okazję. Nie nie mam
Ale masz kilkuletni staz nauki ludzi na forum.
zarząd powinien wystawic jakieś swiadectwo winksmiley.jpg
Za cierpliwosc dalbym ci 3+ (choć ostatnie postepy sklaniają mnie ku 4+) winksmiley.jpg

ps: zapewne fakt, iż sie odbywalo staz na studiach jak prowadzacy zajecia, nic nie daje?
tomsi
~empathon to że mi nikt tego nie nałoży do głowy to ja wiem tylko ja wolę i łatwiej mi coś się nakłada do głowy jak ktoś mi tłumaczy "żywy człowiek" tongue.gif
skowron-line
@tomsi skoro chcesz żeby ktoś Cie nauczył JS to wystaw ogłoszenie a napewno znajdzie się chętna osoba która za 100pln/ h Cie tego nauczy.
ferr
JS to nie zadna magia. Jesli masz trudnosci, to ja moze sugerowalbym rozpoczac trening umyslu, logicznego myslenia, algorytmicznego tudziez. Programowania w ogole.

Nikt Cie tego nie nauczy nawet na najdrozszym kursie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.